Apple este actionata in judecata din cauza unei probleme a iMessage care impiedica livrarea mesajelor catre utilizatori

9

  Zilele trecute v-am vorbit despre o problema importanta a iMessage care impiedica serviciul sa livreze mesajele trimise de catre utilizatori in anumite cazuri destul de des intalnite. Compania Apple este constienta despre existenta acestei probleme, insa nu are deocamdata nicio rezolvare pentru ea, in ciuda faptului ca inginerii sai lucreaza din greu pentru a gasi o solutie de a livra toate mesajele trimise de catre utilizatori.

The text-messaging lawsuit, which seeks class-action status and undetermined damages, claims Apple failed to disclose that switching to a device other than one running on Apple’s iOS operating system would result in the interference. The suit is based on contractual interference and unfair competition laws.

  Satul de o asteptare care nu rezolva in vreun fel problema, un utilizator al produselor Apple s-a hotarat sa actioneze in judecata compania americana in speranta ca va forta o expediere a rezolvarii problemei. V-am explicat deja in acela articol in ce consta problema si, ca sa fiu sincer, cred ca multi dintre voi au intalnit-o in utilizarea de zi cu zi a sistemului iMessage, dar poate acest proces o va rezolva.

  Utilizatorul sustine ca Apple nu mentioneaza existenta acestei probleme in documentatia sa privind sistemul iMessage si nu cere vreo suma de bani de la compania americana.