Prima Pagina Apple iOS 7.1.2 ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme ale...

iOS 7.1.2 ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme ale iOS

  iOS 7.1.2 este pregatit de catre compania pentru lansare in aceste momente si in afara problemei care impiedica securizarea email-urilor trimise prin  sistemul IMAP, noua versiune a iOS ar putea rezolva o alta problema majora. Ma refer desigur la problema care impiedica trimiterea mesajelor prin sistemul iMessage catre Apple ID-uri ce nu mai sunt utilizate sau pentru numere de telefon care nu mai sunt active in iPhone-uri.

  Apple a fost actionata in judecata din cauza acestei probleme si desi angajatii sai nu stiau acum cateva saptamani de zile cum sa rezolve totul, Apple ar putea incerca o rezolvare in iOS 7.1.2. Problema aceasta a iMessage este extrem de importanta si afecteaza un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga, iar Apple ar putea sa o rezolve chiar prin lansarea iOS 7.1.2, asta daca va dori sa se lipseasca de publicitate negativa.

  E greu de spus cum o companie ca Apple nu s-a gandit la repercusiunile pe care le-ar putea avea oferirea unui bug atat de mare pentru serviciul utilizat de peste 200 de milioane de posesori de iDevice-uri, insa acest lucru conteaza mai putin. Foarte multe persoane au cerut celor de la Apple sa-si rezolve problemele privind trimiterea de mesaje prin sistemul iMessage, iar Apple ar putea profita de ocazia lansarii iOS 7.1.2 pentru a face un lucru bun.

 • Sulk

  Cand apare ?

 • hhhhh

  “iOS 7.1.2 este pregatit de catre compania pentru lansare in aceste momente”

  Azi???

 • Nu azi, in sensul ca e pregatit acum pentru lansare, urmand a fi lansat in viitorul apropiat, cred ca saptamana viitoare il vom avea, sau cel tarziu la putin timp dupa WWDC 2014.

 • Rares

  Maine ar putea aparea.

 • mico

  Ah, si eu care credeam ca il fac util

 • Gruia

  Poate ca nu are legatura directa cu subirctul, da totusi e pe aproape. Am folosit ideul apple cu mai multe computere pe care am tot pus sistemul fara sa ma deconectez de pe ele si dub cauza asta imi zice ca sunt autentificat pe 4 calculatoare desi eu folosesc acum doar unu. cum pot rezolva aceasta chestiune? adica sa imi arate ca sunt conectat doar pe un computer.

 • Mircea!

  Si problema cu sacadarea efectelor vizuale blurry (tastatura cand o aduci sus in cautarea unei piese in playlist gen) cand o rezolva?

 • acypryan

  Gruia@ te duci pe la toate calculatoarele pe unde ai folosit id-ul tau apple si le dezautorizezi din itunes

 • Mircea!

  Cand rezolva oare problema enervanta a unor animatii, gen cand apesi bara de Search in muzica, sacadarea aceea cand vine tastatura sus, + multe alte sacadari cand e folosit efectul de blur? Pt ca in modul increased contrast care dezactiveaza system-wide efectul de blur, nu exista aceste probleme. Mi se pare jenant, e inca de la iOS 7 beta problema asta si am tot sperat de atunci ca se rezolva…

 • susp3kt

  Gruia@ai opțiune in iTunes sa dezautoruzezi toate pc-urile pe care le-ai autorizat,pb asta am intalnito si eu!!