Apple admite existenta unei probleme iMessage pe care nu stie cum sa o rezolve

imessage ios 7 icon

  iMessage este serviciul de mesagerie text a celor de la Apple, compania americana permitandu-ne sa trimitem mesaje catre orice alt posesor al unui iDevice sau Mac folosind o conexiune de internet. iMessage trimite mesaje in locul SMS-urilor, daca avem optiunea activata in aplicatia Settings, iar in anumite cazuri mesajele sunt trimise chiar daca un Apple ID sau numar de telefon nu mai sunt utilizate cu serviciu.

  • This is a problem a lot of people are facing.
  • The engineering team is working on it but is apparently clueless as to how to fix it.
  • There are no reliable solutions right now — for some people the standard fixes work immediately; many others are in my boat …

  Mai exact, in situatia in care noi ne schimbam telefon si pastram numarul, cei care ne au trecuti ca si contact in iDevice-urile lor vor trimite iMessage-uri catre noi, dar ele nu vor ajunge. Mesajele trimise de catre respectivele contacte prin iMessage vor fi livrate in sistem si vor fi marcate ca fiind livrate, insa ele nu vor ajunge nicaieri, nici macar la noi sub forma de mesaje SMS.

  Compania Apple este constienta despre existenta acestei probleme si din pacate desi inginerii sai lucreaza la rezolvarea ei, deocamdata ei nu au nicio solutie pentru rezolvare. Din pacate iOS-ul este configurat intr-un asa mod incat adaugarea unui contact cu un numar de telefon adaugat in campul iPhone sa forteze utilizarea iMessage pentru orice mesaje, SMS-urile fiind trimise doar in lipsa unei conexiuni de internet.

  Din pacate Apple nu are setat un serviciu de timeout pentru utilizarea conturilor iMessage si in lipsa sa vom reintalni aceasta problema de fiecare data cand schimbam un telefon sau numar de telefon.