YouTuber implementeaza functii noi pentru aplicatia YouTube a iOS 7

  YouTuber este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, el fiind conceput special in ideea de a ne oferi posibilitatea de a implementa functii noi pentru aplicatia YouTube a iOS 7. Mai exact, tweak-ul ne permite sa descarcam clipuri video YouTube pentru a le vizualiza offline in iDevice-urile noastre sau de a le importa in libraria aplicatiei Music, permite ascunderea reclamelor video, ascultarea de clipuri video in background si vizualizarea de clipuri video HD in cazul untilizarii unei conexiuni 3G/4G.

Compatible with iPad, iPhone and iPod Touch running iOS 7.0 or higher.
Requires official YouTube application from AppStore. YouTuber is an extension for Google’s free YouTube application that lets you download movies for offline viewing, import them to your iPod library, hide video advertisements, background playback, watch high quality videos over 3G/4G.

  Functionalitatea oferita de catre YouTuber nu este nici pe departe la fel de noua precum ati crede, insa vorbim despre un tweak care este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, asa ca nu va trebui sa platiti vreun ban pentru a beneficia de pe urma optiunilor sale.