AlbumArtCenter afiseaza in Control Center coperta albumului melodiei ascultate

  AlbumArtCenter este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia, el oferindu-ne optiunea de a vizualiza in Control Center coperta de album a melodiei ascultate in aplicatia Music a iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul inlocuieste complet background-ul utilizat de catre Apple pentru interfata Control Center si il inlocuieste cu orice coperta disponibila pentru albumul din care face parte melodia ascultata.

This tweak displays the album artwork of the current track as the Background of the Media Section in Control Center. You can configure options like blur, color, alpha from settings.

  AlbumArtCenter modifica in mod automat copertile utilizate in functie de melodiile ascultate de catre voi, asa ca veti vedea in Control Center chiar si un slideshow daca faceti skip des pentru melodii. AlbumArtCenter are disponibil un meniu de setari prin care putem controla diverse aspecte ale functionalitatii sale, el fiind disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.