Facebook va recunoaste melodiile sau show-urile TV ascultate/vizionate de catre tine (Video)

[vimeo 95970002 w=580&h=370]

  Facebook, compania care detine cea mai mare retea de socializare de pe glob, a lansat in cursul acestei zile un nou sistem capabil sa recunoasca melodiile sau show-urile TV ascultate/vizionate de catre tine. Noua functionalitate va fi integrata in aplicatia Facebook nativa disponibila pentru iDevice-uri, iar totul va functiona intr-un mod similar cu cel oferit de catre aplicatia Shazam pentru terminalele mobile.

  Mai exact, folosind noua functie veti putea utiliza aplicatia Facebook pentru a recunoaste muzica sau show-uri TV care sunt afisate pe un televizor sau un calculator, partea audio fiind analizata de catre aplicatie. Dupa analiza, aplicatia va afisa in mod automat un status cu numele melodiei sau al show-ului TV, voi putand sa partajati rapid acel status catre orice persoana care va vizioneaza profilul Facebook.

  Desi vorbim despre un sistem extrem de interesant, dezvoltat de catre Facebook in interiorul companiei, doar partea de recunoastere a melodiilor va functiona in Romania. Update-ul urmeaza sa fie disponibil din cursul acestei seri prin intermediul App Store, noua functie urmand a fi accesibila in momentul in care deschideti interfata de scriere a unui status din interiorul aplicatiei Facebook pentru iOS.