Notifyr – o noua aplicatie a App Store care permite vizualizarea pe Mac a notificarilor din iPhone

 

  Notifyr este o aplicatie disponibila din cursul serii trecute in App Store, iar prin intermediul sau oricine poate retrimite notificarile din iOS pe Mac fara prea mult efort. Folosind o conexiune Bluetooth, aplicatia se interconecteaza cu Mac-urile noastre si folosind o aplicatie dedicata pentru OS X afiseaza toate notificarile din iPhone, indiferent de la ce aplicatie provin ele.

With Notifyr, you’ll never miss a notification again: you can keep your phone in your pocket and still know what’s going on. You can read your incoming WhatsApp messages, see who’s following you on Instagram or read any of the other kind of notifications from any app on your iPhone. It’s also possible to mute notifications from any app you like. 

  Aceasta este prima aplicatie disponibila in App Store care este capabila sa ofere o asemenea functionalitate pentru noi fara a avea jailbreak, pretul cerut de catre dezvoltatori fiind potrivit pentru ceea ce ofera ea. Mai mult decat atat, aplicatia se conecteaza automat la Mac-urile noastre daca la un moment dat ne indepartam de el, astfel ca veti fi siguri ca veti primi notificari in orice conditii.

  Notifyr functioneaza in momentul de fata numai pe terminalele iPhone ale celor de la Apple, dar trebuie sa instalati si aplicatia server in OS X direct din website-ul dezvoltatorilor.

Pretul initial:
Numele:
Notifyr – Receive iOS notifications on your Mac

3.99

DESCARCA





Developer: Arnoldus Wilhelmu…
Categoria: Utilities


Descriere: NOTIFYR NEEDS AN IPHONE 4S OR NEWER. ALSO CHECK IF YOUR MAC IS COMPATIBLE WITH NOTIFYR IN THE SCREENSHOTS.

Notifyr shows all your incoming notifications from your iPhone on your Mac.

With Notifyr, youl…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 Mb