doulCi activare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock – iata de ce este periculoasa utilizarea sa

  Dupa cum prea bine stiti inca de dimineata, doulCi este prima solutie de activare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock, ea functionand partial pentru deblocarea terminalelor, functia GSM ramanand blocata. Desi hackerii sustin ca peste 15.000 de iDevice-uri au fost deblocate prin acest sistem, majoritatea au fost cumparate si revandute de catre ei dupa deblocare pentru profit.

  Chiar si asa, o buna parte au fost deblocate cerand bani posesorilor de unitati blocate, unii fiind inselati, altii furandu-le sau cumparandu-le blocate in speranta ca o solutie de deblocare va fi gasita. Problema pentru utilizatorii de buna credinta este ca in cazul oferirii informatiilor pentru deblocare, hackerii se pot folosi de ele pentru a comite diverse acte de frauda copiindu-va numerele de inregistrare ale dispozitivelor.

  Dupa cum puteti vedea deja, cunoscutul hacker winocm avertizeaza utilizatorii in legatura cu pericolele la care se expun prin utilizarea software-ului hackerilor, insa probabil avertismentele sunt in zadar. Daca frica de utilizare a informatiilor voastre pentru a comite infractiuni nu va convinge sa fiti precauti, atunci poate faptul ca sistemul nu face decat o deblocare partial si temporara este suficient de convingator.