Deblocare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock este posibila multumita doulCi

  In cursul serii trecute v-am spus ca o echipa de hackeri din Olanda a spart serverele Apple si a descoperit o metoda de a debloca iPhone blocat cu iCloud Activation Lock. Noul sistem numit doulCi a deblocat mii de iPhone-uri si tablete iPad si le-au vandut cu un profit serios, insa intregul software este acum oferit spre utilizare oricaror posesori de iPhone-uri care sunt interesati de  utilizarea terminalelor proprii.

doulCi is the worlds first Alternative iCloud Server, and the world’s first iCloud Activation Bypass. doulCi will bypass and activate you iDevice for you when you are stuck at the Apple activation menu. So, why would you use it? For example, if you have forgotten your Apple ID and password or no longer have access to your old itunes-email account then its impossible to regain control of your Apple Product!! doulCi is the solution that will enable you to can regain permenant access.

  Serviciul lor este utilizabil pentru a activa iPhone si iPad blocate in iCloud Activation Lock, o multitudine de persoane parand sa confirme eficacitatea procedurii prin intermediul Twitter. doulCi are la baza o vulnerabilitate a programului iTunes, mai exact un fisier poate fi modificat si cererile pentru verificarea certificatelor de securitate trimise de catre iTunes nu ajung la Apple, ci la un server al hackerilor.

  Nimeni nu stie cum a putut lasa o asemenea vulnerabilitate in iTunes, insa ea nu activeaza complet un iPhone sau o tableta iPad. Desi doulCi va permite sa treceti de meniul de activare al terminalului si veti putea utiliza iDevice-ul cu aplicatii fara probleme, din pacate nu veti avea acces la reteaua GSM deoarece terminalul nu este deblocat complet, insa hackerii spun ca un carrier update ar trebui sa rezolve problema, el urmand a fi lansat diseara.

  In aceeasi masura, MuscleNerd sustine ca acesta activare nu persista in cazul unui restore, asa ca daca sunteti fortati sa il faceti veti ajunge exact in aceeasi situatie, deci doulCi nu este o rezolvare pentru toate problemele. Chiar si asa, exista cu siguranta foarte multe persoane care vor fi interesate de program, Apple luand contact cu hackerii dupa analizarea raportului trimis de catre ei privind vulnerabilitatea iCloud. Avand in vedere ca vorbim despre o simpla problema software, Apple poate actualiza oricand iTunes si modalitatea de activare a iPhone-urilor prin serverele sale, deci vorbim despre un hack cu o durata de viata scurta.

32 COMENTARII

  1. N-o spun eu, ca sa nu inceapa unii sa ma acuze ca vorbesc aiurea, o spune MuscleNerd. E o chestie temporara, merge azi, poate merge maine, dar Apple va actualiza iOS-ul si iTunes si va bloca totul. E de ajuns sa modifice o parte a metodei de activare, chiar din servere si s-a dus tot.

  2. Metoda asta este inca din aprilie.Eu am facut deja un ipad air si un ipad mini retina cu metoda asta;)si merge absolut tot inafara de gsm

  3. Este mai complicata bypass-u asta.La iphone-uri si la ipad care au gsm trebuie sa ai in el o cartela cu pic code ca altfel se blocheaza.Dar la cele cu wifi only nu are nimic

  4. nu am vazut asa ceva:)), nimic nu va convine… dupa ce oamenii se agita sa faca ceva… va plangeti ca nu merge aia aia aia… cumparati fratilor neverlocked si fara icloud account.. si terminati treaba

  5. Eu sunt multumit nu ma plang.Btw eu am luat ipadu-rile ca le-am gasit la un pret foarte bun si stiam de decodare.Nimeni nu se plange

  6. Salutare, o intrebare am si eu. Daca o sa cumpar un ipad, il voi putea debloca ? Cel putin wifi-ul sa mearga. Nu prea am inteles daca functioneaza sau nu..

  7. pe iphone 4 merge de mult vulnerabilitatea asta eu am reusit sa i fac bypass prin clonarea certificatelor dar subliniez dupa bypass era un ipod touch :)) bye gsm …

  8. Eu am deblocat un iPhone 5 asa, mi-l vede in iTunes dar nu pot ajunge in meniu, nu prea mi-a reusit faza cu simu cu pin, ma poate ajuta cineva?

  9. @Xzya: Nu conteaza daca e codat sau decodat terminalul, ideea e ca el ramane blocat in serverele Apple si nu-l poti folosi pe GSM pentru ca nu e activat in serverele Apple si asta conteaza cel mai mult.
    @nelu: Oricum nu ajuta hotii prea mult, n-are GSM si nici n-o sa aiba, e aproape imposibil sa vinzi un iPhone fara retea GSM, trebuie sa dai peste niste oameni prosti rau.

  10. Buna.ajutati-m-a si pe mn.cu un sfat va rog k pe mn.astia de la Apple m-a exasperează. Am cumpărat acm 3 ani un iPad dar nu mai am Bonul fiscal sa le demonstrez,magazinul cică nu m-a stie in computer ca nu lucrau pe serii.ipad-ul este blocat si Habar nu am de parole si cica ca din motive de Securitate I’d-ul a fost deactivat dar totusi numai cu acel Id il pot active.

  11. Buna am un iPad 4 si un iphone4s Lam cumpărat de la ( niște băieții) si este blocat in iCloud mai pot face ceva cu el sau am pierdut banii va mulțumesc frumos