Deblocare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock este posibila multumita doulCi

32

  In cursul serii trecute v-am spus ca o echipa de hackeri din Olanda a spart serverele Apple si a descoperit o metoda de a debloca iPhone blocat cu iCloud Activation Lock. Noul sistem numit doulCi a deblocat mii de iPhone-uri si tablete iPad si le-au vandut cu un profit serios, insa intregul software este acum oferit spre utilizare oricaror posesori de iPhone-uri care sunt interesati de  utilizarea terminalelor proprii.

doulCi is the worlds first Alternative iCloud Server, and the world’s first iCloud Activation Bypass. doulCi will bypass and activate you iDevice for you when you are stuck at the Apple activation menu. So, why would you use it? For example, if you have forgotten your Apple ID and password or no longer have access to your old itunes-email account then its impossible to regain control of your Apple Product!! doulCi is the solution that will enable you to can regain permenant access.

  Serviciul lor este utilizabil pentru a activa iPhone si iPad blocate in iCloud Activation Lock, o multitudine de persoane parand sa confirme eficacitatea procedurii prin intermediul Twitter. doulCi are la baza o vulnerabilitate a programului iTunes, mai exact un fisier poate fi modificat si cererile pentru verificarea certificatelor de securitate trimise de catre iTunes nu ajung la Apple, ci la un server al hackerilor.

  Nimeni nu stie cum a putut lasa o asemenea vulnerabilitate in iTunes, insa ea nu activeaza complet un iPhone sau o tableta iPad. Desi doulCi va permite sa treceti de meniul de activare al terminalului si veti putea utiliza iDevice-ul cu aplicatii fara probleme, din pacate nu veti avea acces la reteaua GSM deoarece terminalul nu este deblocat complet, insa hackerii spun ca un carrier update ar trebui sa rezolve problema, el urmand a fi lansat diseara.

  In aceeasi masura, MuscleNerd sustine ca acesta activare nu persista in cazul unui restore, asa ca daca sunteti fortati sa il faceti veti ajunge exact in aceeasi situatie, deci doulCi nu este o rezolvare pentru toate problemele. Chiar si asa, exista cu siguranta foarte multe persoane care vor fi interesate de program, Apple luand contact cu hackerii dupa analizarea raportului trimis de catre ei privind vulnerabilitatea iCloud. Avand in vedere ca vorbim despre o simpla problema software, Apple poate actualiza oricand iTunes si modalitatea de activare a iPhone-urilor prin serverele sale, deci vorbim despre un hack cu o durata de viata scurta.