GBA4iOS – un emulator Game Boy pentru iOS pe care il poti instala pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch fara restrictii

  GBA4iOS este denumirea unui emulator Game Boy pentru iOS care a fos tlansat in versiunea 2.0 in cursul zilei de ieri, el fiind compatibil cu iOS 7 si cu tabletele iPad, avand inclusiv un design special facut pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Emulatorul va ofer aposibilitatea de a juca orice fel de jocuri Game Boy atat timp cat aveti un ROM disponibil pentru joc, un browser implementat in aplicatie permitandu-va sa descarcati alte ROM-ul disponibile pe internet.

  GBA4iOS poate fi utilizat pe orice iDevice fara restrictii, iar compatibilitatea cu orice iDevice-uri si iOS 7 ne permite sa testam orice joc dezvoltat pentru platforma Game Boy. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, aplicatia ofera meniul de control standard pentru un Game Boy, ofera o suita de optiuni pentru personalizarea lor, iar pentru instalarea aplicatiilor avem practic acelasi lucru. Din pacate GBA4iOS, asa ca va trebui sa il instalati urmand acest link, insa procesul nu este chiar atat de simplu.

  Din pacate Apple a revocat certificatele in baza carora functioneaza aplicatia, asa ca va trebui sa setati data iDevice-ului vostru la 18 februarie 2014 din Settings>General>Date & Time.