Apple le refuza clientilor posibilitatea de a descarca aplicatii pentru care le-au fost returnate bani

3

  Apple, exact precum orice alta companie care detine un magazin virtual de aplicatii, ofera posibilitatea de a cere o returnare a banilor cheltuiti pentru achizitionarea vreunui titlu al App Store. Desi vorbim despre sumele pentru aplicatii complete sau cele pentru in-app purchase-uri, compania Apple returneaza banii indiferent de situatie daca exista un motiv just pentru returnare.

Update Unavailable with This Apple ID 

This update is not available for this Apple ID either because it was bought by a different user or the item was refunded and cancelled.

  Daca in trecut Apple ne permite sa mai instalam update-uri pentru aplicatii chiar si dupa primirea banilor inapoi in cazul unei cereri, acum cei din Cupertino refuza sa mai faca acest lucru. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, compania Apple le interzice utilizatorilor sa mai descarce sau sa actualizeze vreo aplicatie pentru care au primit deja banii inapoi, acest lucru fiind cat se poate de logic.

  Din moment ce utilizatorilor li s-au returnat banii pentru respectiva aplicatie, este cat se poate de clar faptul ca ei nu mai au dreptul de a descarca update-uri pentru acel titlu, reinstalarea putand fi oferita in cazul actualizarii aplicatiei la o versiune noua. Pana la implementarea acestor modificari, ramane restrictia de mai sus, ea fiind valabila inclusiv in Mac App Store.