Prima Pagina aplicatii iOS 8 Weather vine cu o sursa noua de informatii si cateva...

iOS 8 Weather vine cu o sursa noua de informatii si cateva schimbari subtile

  In iOS 8 aplicatia Weather nu are parte de o schimbare a design-ului in care sunt afisate informatiile pentru noi, dar are parte schimbare a furnizorului datelor privind starea vremii. Mai exact, compania Apple s-a gandit sa inlocuieasca Yahoo Weather! cu Weather Channel, astfel ca incepand cu iOS 8 vom avea informatii despre vreme furnizate de catre cele mai mare canal meteo din SUA, formatul de afisare fiind acelasi.

  Singura schimbare o veti putea sesiza in partea inferioara a aplicatiei, acolo fiind fiind afisate cate va informatii suplimentare privind temperatura minima si maxima, data la care rasare si apune soarele, sansele de ploaie, umiditatea, viteza vantului, temperatura resimtita de catre corp, presiunea atmosferita, vizibilitatea pe drumurile principale(exprimata in KM) si indexul privind razele ultraviolet.

  Desi nu vorbim despre o schimbare majora, inlocuirea Yahoo Weather! este interesanta si ramane de vazut daca vom avea date mai exacte sau mai putin exacte pentru vreme.

  • maricel

    Vremea la yahoo imi place mai mult , poza la fiecare tara fata de ios

  • Paul

    aplicatia nativa imi place cel mai mult, dar se actualizeaza greoi uneori (dureaza si 30secunde pana arata locatia unde sunt si temperatura). La restul este instant (wundeground, yahoo weahter..)

  • Alin I.

    mai este o schimbare, acum e prezentata vremea pe 24 de ore din ora in ora, fata de 12 pana acum.