iOS 8 – prima saptamana

iOS 8 - iDevice.ro

  Acum mai bine de o saptamana de zile compania Apple a lansat iOS 8 beta 1, prima versiune a iOS 8 care poate fi testata de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Saptamana trecuta v-am vorbit si despre prima mea experienta cu noua versiune a sistemului de operare si pe parcursul acestor zile lucrurile nu s-au schimbat foarte mult din vreun punct de vedere.

  iOS 8 beta 1 ramane o versiune a iOS care are extrem de multe probleme de functionare si care nu este recomandata pentru utilizare ca versiune principala pe iDevice-urile voastre. Partea buna a acestei probleme este ca instalarea iOS 8 prin restore si fara a utiliza un backup va aduce un sistem de operare destul de functional, cu probleme, dar mult mai putine decat cele aparute in cazul unui update.

  iOS 8 beta 1 este una dintre cele mai proaste versiuni beta ale unei versiuni ale iOS lansate vreodata de catre compania Apple si va recomand sa evitati iOS 8 cel putin pana cand iOS 8 beta 2 apare. In aceasta idee, cei interesati de inregistrarea unui UDID pentru a testa iOS 8 pot gasi mai multe detalii despre inregistrare in aceasta pagina.