Prima Pagina Android Google Fit ataca iOS 8 Health si iWatch

Google Fit ataca iOS 8 Health si iWatch

  iOS 8 Health este o aplicatie dezvoltata de catre compania Apple special pentru viitorul sau iWatch, ea urmand a prelua informatii biometrice, despre fitness si multe, multe altele. Aplicatia se doreste a fi un hub de informatii cu privire la persoana noastra si modul nostru de viata, ea urmand a fi principala metoda de interconectare a iWatch-ului cu iDevice-urile noastre incepand din toamna acestui an.

Google Fit will aggregate data through open APIs, instruction sets that allow apps to share information, and will also announce partnerships with wearable device makers at its I/O conference, Forbes understands. One source with knowledge of Google’s plans said Google Fit would allow a wearable device that measures data like steps or heart rate to interface with Google’s cloud-based services, and become part of the Google Fit ecosystem.

  Pentru ca Apple ofera aplicatia Health in iOS 8, cei de la Google s-au gandit ca ar fi timpul sa prezinte propria solutie de acet gen, asa ca luna aceasta urmeaza sa lanseze Google Fit. Noua platforma va functiona intr-un mod similar cu aplicatia Health a celor de la Apple si singura necunoscuta in momentul de fata are legatura cu integrarea sistemului, adica daca el va fi integrat nativ in Android, sau va avea o aplicatie speciala.

  Practic Google Fit este raspunsul Google in fata iOS 8 Health si era normal sa avem parte de asa ceva, mai ales ca majoritatea smartwatch-urilor lansate in ultimii ani sunt compatibile doar cu terminalele Android.

 • simion

  Na… Ca de obicei …

 • Gabi

  Mereu cand google cpoiaza apple nimeni nu zice nimic insa cand apple baga ceva nou in ios sau iphone gata e sfarsitul lumii la cat comenteaza fanii android

 • Chatagra

  @gabi noroc ca apple nu copiaza de la nimeni nimic 😉 .. Ps. Inainte de a auzi comentarii stupide va zic ca sunt fan apple de ani de zile si detin destule mac-uri si iphone-uri …asta nu inseamna ca ridic in slavi apple pentru tot ceea ce face sau injur androidul pe la colturi ..in ultimii ani se tinde la uniformizarea platformelor din punct de vedere al anumitor functii mai mult sau mai putin utile …eu unu as dori ca apple sa faca ios-ul un sistem mai deschis care sa iti permita anumite experimente daca esti developer sa zicem 🙂

 • sorin

  Gabi , altii au aplicatii Health in sitemul de operare, de multisor . Asa ca las-o mai moale cu cine copiaza pe cine .
  Ai vazut ceva nou in iOS in ultimul timp , care sa nu fi fost utilizat de altii inainte ?

 • Cristian

  Corect @Gabi

 • vlad

  @Gabi ,pai si apple sa inspirat de la samsung ,ei fiind primii care au lansat o astfel de aplicatie(s health)….

 • Sandu

  iaka buna … ce pot sa zik apple se misca greu dar scoate pe piata un produs calitativ . dar aestia numa cind auzi k peste 2 zile se lanseaza,copiaza,etc.. ceva propriu creat de ei este ceva ?? sa nu fi fost iphone 2 nish pina azi nu se face androidul acesta galimii… cinei de acord?

 • sorin

  @ Sandu
  pana una alta , treci pe la scoala , ca esti total neinteligibil .

 • sebastian

  Stai un pic, ce a copiat Google? Pai ce are Apple vreun produs asemanator pe piața si nu stiu? :-))) cand va avea Apple ceva de genul pe piața lansat apoi sa ziceți ca Google a copiat.

 • Gabi

  Eu voiam sa zic ca atunci cand apple se inspira dupa o alta companie(samsung de ex) si creaza un produs mai eficient ,celelalte companii vor copia mereu apple si aproape niciodata (samsung) din cauza ca apple e mai cu “moț” si are mai mult succes, iwatch va fi facut dupa celelalte smartwatch-uri si probabil va avea mai mult succes pe piata iar ceilalt vor avea ce sa copieze