OS X Yosemite Continuity va functiona si pe Mac-urile vechi

  Saptamana aceasta v-am prezentat un grafic in care vedeam lista de compatibilitate pentru functia Continuity a OS X Yosemite, multe Mac-uri vechi, dar inca functionale, nefiind compatibile cu ea din cauza lipsei Bluetooth 4.0/LE. Desi lista de compatibilitate este scurta, realitatea este ca deocamdata compania Apple inca lucreaza la implementarea compatibilitatii cu Mac-uri vechi, asa ca lucrurile nu sunt finalizate.

  Desi initial se credea ca doar Mac-urile care au Bluetooth LE vor fi compatibile cu functia Continuity, lucrurile ar putea fi diferite, mai ales daca aveti un adaptor Bluetooth LE, care acum nu este suportat oficial. Avand in vedere ca OS X Yosemite este inca in versiune beta, nu ar trebui sa consideram ca fiind finale functiile si suportul sau, multe lucruri putandu-se schimba pana la la lansarea sa oficiala.

  Functia Continuity permite Mac-urilor sa recunoasca task-urile pe care le facem pe iDevice-uri si ne ofere optiunea de a le termina pe Mac-uri, suportul pentru acceptarea/efectuarea de apeluri telefonice facand parte din el. OS X Yosemite urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an.