Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 vs One Plus One vs LG G3 comparatie detaliata (Video)

iPhone 6 vs One Plus One vs LG G3 comparatie detaliata (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Jg1jSoWsJAU&w=580&h=370]

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sunt comparate intr-un nou clip video 4K cu One Plus One si LG G3, iar mai sus puteti vedea totul. Practic avem aceleasi machete ale ambelor terminale care sunt comparate cu dispozitive Android ce au dimensiuni mult mai mari decat actualul iPhone 5S, insa mult mai apropiate de cele ale ambelor modele ale iPhone 6 pregatite de catre Apple.

  Din pacate nu vedem noutati importante in ceea ce priveste design-ul dispozitivelor, insa macar avem o comparatie facuta cu doua terminale Android care se dovedesc a fi destul de populare in ultima perioada. Ca sa fiu complet sincer, va spun din nou sa va obisnuiti cu aceasta imagine a viitoarelor terminale iPhone 6, deoarece dispozitivele nu vor avea un design diferit de cel pe care il puteti vedea deja aici.

 • catamorariu

  LG ne arata cum trebuie inserat un ecran de 5.5 inch intr-un corp mic. In dimensiunea iphone-ului de 5.5, LG a pus ecran de 5.9!!! (vezi LG G pro 2).

 • catamorariu

  E ca si cum Apple ar spune: “Androizilor, prin LG ati invatat sa nu mai faceti palete de tenis, dar tot nu e bine, va aratam noi cum se fac paletele de fapt…punem 5.5 inch intr-o carcasa in care ar sta lejer si 6 inch”

 • Victor

  Zice bine omu ca trebuie redus mult bezelul.

 • Ovidiu

  Hai ca unii mai inca spera la bezel free de la Apple…fratilor, nu va pierdeti credinta!

 • Ionel CRACIUNEL

  Lg G3 rulzzz ! e aiurea daca vine cu saracia aia de telefon de 5.5… si Note 3 e mai mic ca el si are ecran de 5.7… dar fanii apple (cum, inca sunt si eu) or sa se sature de rahaturile astea…