Prima Pagina Apple iOS 8 beta 3 – experienta mea

iOS 8 beta 3 – experienta mea

iOS 8 beta 1 iDevice.ro 1

  iOS 8 beta 3 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, el aducand o serie destul de limitata de schimbari sesizabile. Ceea ce iOS 8 beta 3 aduce pentru noi nu este chiar atat de vizibil, insa vorbim despre o imbunatatire semnificativa a performantelor terminalelor si despre o rezolvarea a multor probleme de functionare a aplicatiilor.

  Mai mult decat atat, autonomia bateriei a fost imbunatatita simtitor fata de vechile versiuni beta ale sistemului de operare, semn ca inginerii Apple lucreaza si la acest aspect. Separat de aceste imbunatatiri ale modului in care functioneaza intregul sistem de operare, compania Apple a implementat in sfarsit sistemul iCloud Drive, a implementat optiunea de a face apeluri WiFi, optiuni pentru controlarea Handoff sau QuickType si cam atat important.

  iOS 8 va fi lansat oficial in toamna acestui an de catre compania Apple, cei din Cupertino urmand a il prezenta din nou la inceputul lunii septembrie, lansarea oficiala fiind cel mai probabil programata la 7 – 8 zile mai tarziu.