iOS 8 beta 3 – experienta mea

iOS 8 beta 1 iDevice.ro 1

  iOS 8 beta 3 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, el aducand o serie destul de limitata de schimbari sesizabile. Ceea ce iOS 8 beta 3 aduce pentru noi nu este chiar atat de vizibil, insa vorbim despre o imbunatatire semnificativa a performantelor terminalelor si despre o rezolvarea a multor probleme de functionare a aplicatiilor.

  Mai mult decat atat, autonomia bateriei a fost imbunatatita simtitor fata de vechile versiuni beta ale sistemului de operare, semn ca inginerii Apple lucreaza si la acest aspect. Separat de aceste imbunatatiri ale modului in care functioneaza intregul sistem de operare, compania Apple a implementat in sfarsit sistemul iCloud Drive, a implementat optiunea de a face apeluri WiFi, optiuni pentru controlarea Handoff sau QuickType si cam atat important.

  iOS 8 va fi lansat oficial in toamna acestui an de catre compania Apple, cei din Cupertino urmand a il prezenta din nou la inceputul lunii septembrie, lansarea oficiala fiind cel mai probabil programata la 7 – 8 zile mai tarziu.

11 COMENTARII

  1. @zaone spune-mi te rog,am iphone 4 cu ios 7.1.2 si de ceva timp se blocheaza in diferite aplicatii ce a ce nu facea cu 7.1.1 acum nu stiu poate fi de la 7.1.2 ori m-a lasat tel. Multumesc!

  2. @crixalis: in niciun caz nu-i bun pentru daily use! Are o gramada de crashuri mai ales pe ipad. Pe iphone ce-i drept, sunt mai putine, insa tot iti iei crash cand nici nu te astepti (si asta la aplicatiile native cum ar fi phone, facetime video, pages), asta ca sa nu mai vorbesc ca aplicatiile terte unele nici macar nu mi le deschide (splashtop 2, code2go, whatsupp da in continuare crashuri cand intri in grup, etc.)

  3. Salut ! Imi poate spune careva de ce in Itunes, safari si app store nu se deschid paginile complet,cu ilustratii ? In rest functioneaza bine celelalte app. Dupa o resetare router wi fi fct.bine cateva minute apoi iarasi face figuri. Mentionez ca pe windows si android nu am probleme. Uneori imi arata eroarea – 50 (itunes). Am situatia asta pe macbook air 2013 si IPhone 5s

  4. Buna,
    Pe al meu iphone 5c, IOS 7.1.2 – aplicatia idevice nu merge aproape deloc, imi da crash la telefon si il restarteaza.
    I-am facut restore si set up as new device si nu am mai instalat aplicatia, si acum merge mai bine telefonul.

    Multumesc, poate stii daca este o problema generala?

  5. Am avut si eu instalata vesiunea Beta1. Am revenit la 7.1.2 deoarece nu puteam sterge notificarile recent calls din ecranul de inchidere a aplicatiilor. Adica cand dadeam dublu click pe home apareau aplicatiile de inchis, iar in partea de sus apareau cercuri cu telefoane recente. Nu am gasit posibilitatea dezactivarii acestui serviciu. Stie cineva daca in B3 se pot sterge aceste notificari?