Prima Pagina Apple iPhone 6 – panoul frontal din sticla de safir poate fi distrus...

iPhone 6 – panoul frontal din sticla de safir poate fi distrus (Video)

16

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Cfljtp63Ryo&w=580&h=370]

  Zilele trecute v-am prezentat un clip video in care vedeam panoul frontal real al iPhone 6, el fiind supus unor teste destul de dure pentru a ni se demonstra ca sticla de safir utilizata in el il poate face aproape indestructibil. Pentru a demonstra ca vorbim totusi despre o componenta care poate fi distrusa daca este supusa unui stres puternic, in clipul video de mai sus avem prezentat modul in care poate fi distrus ecranul iPhone 6.

  Chinezii au testat din nou panoul frontal din sticla de safir al iPhone 6 si acesta a rezistat in fata: zgarieturilor facute cu un cui, o pereche de chei sau un cutit, loviturilor unui chiocan, unei tentative de a bate un cui in ecran, unei cazaturi de la mai bine de un metru inaltime, insa nu a rezistat atunci cand a fost calcat de roata unei masini, acest lucru fiind cat se poate de normal.

  Practic, iPhone 6 ar trebui sa fie mult, mult mai rezistent decat iPhone-urile lansate inaintea sa, iar daca tot ceea ce vedem acum se va adeveri, atunci scaparea unui iPhone 6 din mana nu va mai genera atat de multa frica pentru multi utilizatori.