iPhone 6 camera noua produsa de catre Sony

  Pastrand traditia anilor trecuti, compania Apple ar urma sa aleaga si anul acesta pentru iPhone 6 camera produsa de catre Sony, insa ea ar urma sa fie mai buna decat cea utilizata in terminalul iPhone 5S. Conform unor informatii aparute astazi, camera iPhone 6 urmeaza sa aiba 13 megapixeli, Apple alegand modelul Exmor IMX220 ce are un senzor de 1/2.3 inch si este capabil sa inregistreze poze inclusiv la 20 de megapixeli.

  Aceasta camera iPhone 6 este capabila sa inregistreze clipuri video la rezolutia 3840 x 1080, departe de adevarata rezolutie 4K, insa relativ mai aproape de cea 2K. Desi camera iPhone 5S inregistreaza poze mai mult decat decente, compania Apple ar putea alege sa implementeze o camera de 13 megapixeli in iPhone 6 doar in ideea de a face trecerea la inregistrarea de clipuri video 4K, insa va avea nevoie de o rezolutie mai buna pentru asta.

  Acestea fiind spuse, nu se stie daca aceasta camera va face parte din iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sau iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, iar diferenta este importanta deoarece fiecare model ar urma sa contina hardware diferit.