Prima Pagina Apple iPhone 6 camera noua produsa de catre Sony

iPhone 6 camera noua produsa de catre Sony

  Pastrand traditia anilor trecuti, compania Apple ar urma sa aleaga si anul acesta pentru iPhone 6 camera produsa de catre Sony, insa ea ar urma sa fie mai buna decat cea utilizata in terminalul iPhone 5S. Conform unor informatii aparute astazi, camera iPhone 6 urmeaza sa aiba 13 megapixeli, Apple alegand modelul Exmor IMX220 ce are un senzor de 1/2.3 inch si este capabil sa inregistreze poze inclusiv la 20 de megapixeli.

  Aceasta camera iPhone 6 este capabila sa inregistreze clipuri video la rezolutia 3840 x 1080, departe de adevarata rezolutie 4K, insa relativ mai aproape de cea 2K. Desi camera iPhone 5S inregistreaza poze mai mult decat decente, compania Apple ar putea alege sa implementeze o camera de 13 megapixeli in iPhone 6 doar in ideea de a face trecerea la inregistrarea de clipuri video 4K, insa va avea nevoie de o rezolutie mai buna pentru asta.

  Acestea fiind spuse, nu se stie daca aceasta camera va face parte din iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sau iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, iar diferenta este importanta deoarece fiecare model ar urma sa contina hardware diferit.

 • Dennis H.

  Nu cred ca apple va introduce înregistrare 4K pana nu vor putea înregistra fluid, nu doar 5 min… Apple nu este genul care sa lanseze numai sa fie primii.

 • cata

  Dennis H.Vorbesti de parca apple ar fi printre primii care s-ar incumeta sa lanseze filmare 4k.Deja sunt multe modele care fac acest lucru (in limita spatiului ,daca ai card mare filmezi de te plictisesti ).Exemple:Note 3 ,Z2,s.a.m.d…..Iphone 6 dupa parerea mea va filma 4k.Nu stiu daca amblele modele ,dar cu siguranta in aceasta generatie vor lansa filmare 4k.Deja este explozie pe piata de tv-uri si monitoare 4k.Imagineaza-ti ca intr-un an de acum incolo asta va fi standardul aproape absolut

 • AllexChyu

  da, va fi standardul la fel cum si 3D e acum mega standard …

 • amfetamin

  Oare de la Carl Zeiss nu puteau pune lentila? Sau doar Nokia are voie?

 • Adioff

  Hai sa fim seriosi ! Eu mi-am cumparat tv 4k de la Samsung F9000 si de-abia am cateva programe full HD ! Santem in urma rau … O sa apara tv-uri 100k si noi nu vom avea transmisie 4k ! Poate vreo 2 programe … Haha ( este un ras amar ..)

 • Claudiu91

  Ce ma amuza persoanele care isi cumpara TV-uri 4k acum. Nu pot sa-i inteleg de ce ar da s**tload of money pe o tehnologie care este la inceput si nu pot sa o foloseasca nici macar la 10% din capacitatea ei. Peste 2 ani TV-urile care sunt acum 20000 RON + o sa-si piarda un 0.

 • ciprian

  Eu am bagat tv ul meu prin pc si vad totul full hd am si o placa buna intradevar dar se merita tot cu cablul in schimb asa si asa suntem in urma si mai avem de mancat mamaliguta