Kobe Bryant vorbeste despre vizita facuta Apple si discutiile cu Jony Ive (Video)

  Acum cateva saptamani de zile s-a aflat ca binecunoscutul star al baschet-ului american, Kobe Bryant, a vizitat campusul companiei Apple si s-a speculat ca el ar fi fost chemat pentru a negocia un contract pentru promovarea iWatch. In final nimeni nu stie sigur daca acest lucru a fost discutat acolo, insa intr-un interviu acordat unei televiziuni din SUA, Kobe Bryant prezinta o cu totul alta poveste pentru vizita sa.

  Conform celor spuse de catre el, vizita facuta in campusul Apple a avut drept scop intalnirea celebrului vicepresedinte al diviziei de design Jony Ive. Intalnirea a avut la baza aflarea secretelor din spatele crearii design-ului produselor populare ale companiei Apple, Bryant fiind in momentul de fata intr-o misiune de a isi crea propriile produse pentru companii, jucatorul aflandu-se pe final de cariera.

  Bryant sustine ca a discutat cu multipli lideri importanti de companii si Jony Ive a fost unul dintre cei cu care era extrem de interesat sa se intalneasca, in clipurile video ale acestui articol fiind prezentate toate detaliile.