Prima Pagina Apple Kobe Bryant vorbeste despre vizita facuta Apple si discutiile cu Jony Ive...

Kobe Bryant vorbeste despre vizita facuta Apple si discutiile cu Jony Ive (Video)

  Acum cateva saptamani de zile s-a aflat ca binecunoscutul star al baschet-ului american, Kobe Bryant, a vizitat campusul companiei Apple si s-a speculat ca el ar fi fost chemat pentru a negocia un contract pentru promovarea iWatch. In final nimeni nu stie sigur daca acest lucru a fost discutat acolo, insa intr-un interviu acordat unei televiziuni din SUA, Kobe Bryant prezinta o cu totul alta poveste pentru vizita sa.

  Conform celor spuse de catre el, vizita facuta in campusul Apple a avut drept scop intalnirea celebrului vicepresedinte al diviziei de design Jony Ive. Intalnirea a avut la baza aflarea secretelor din spatele crearii design-ului produselor populare ale companiei Apple, Bryant fiind in momentul de fata intr-o misiune de a isi crea propriile produse pentru companii, jucatorul aflandu-se pe final de cariera.

  Bryant sustine ca a discutat cu multipli lideri importanti de companii si Jony Ive a fost unul dintre cei cu care era extrem de interesat sa se intalneasca, in clipurile video ale acestui articol fiind prezentate toate detaliile.

LIKE
Articolul anterioriOS 8 beta 4 DOWNLOAD iPhone, iPad si iPod Touch
Urmatorul articolAngry Birds update este disponibil in App Store