FakeMyConnectionType permite falsificarea tipului conexiunii de interenet utilizate cu aplicatiile din iOS

  FakeMyConnectionType este o un tweak disponibil de zilele trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem falsifica tipul conexiunii de interenet utilizate cu aplicatiile din iOS. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, folosind acest tweak putem pacali orice aplicatie a iDevice-urilor noastre ca navigam pe internet printr-o conexiune EDGE/3G/4G/WiFi, Personal HotSpot, VPN si daca dorim putem chiar sa pacalim aplicatia ca avem AirPlane Mode activ.

In the past, the owners of jailbroken iPhones usually fake their connection type by Flex. However, this is in a difficult way. This tweak can help you fake your connection type faster and easier. Just install and view it in Settings.app. Enjoy it.

  FakeMyConnectionType are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor care ne permite sa modificam rapid tipul conexiunii, asa ca puteti alege orice doriti. FakeMyConnectionType este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.