Iata ce posesori de iPhone-uri intentioneaza sa cumpere iPhone 6 in momentul lansarii

  iPhone 6 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple si aparitia sa este asteptata de catre un numar extrem de mare de posesori de iPhone-uri, o buna parte dintre ei intentionand sa faca upgrade anul acesta. Cei de la ComScore au facut un studiu pentru a demonstra cat de mult are Apple de castigat de pe urma upgrade-urilor la iPhone 6 in cursul acestui an, el evidentiind si ce posesori actuali de iPhone-uri au cea mai mare intentie de upgrade.

  Conform datelor, posesorii de terminale iPhone 4S reprezinta cea mai mare baza de detinatori de terminale iPhone si printre ei exista cei mai multi interesati sa faca upgrade la iPhone 6. Din punct de vedere procentual intentia este mai mare in cazul celor care detin un iPhone 4 sau un model anterior, insa numarul total de utilizatori este mai mic decat cel de detinatori de terminale iPhone 4S.

  In final, 35% dintre posesorii de iPhone-uri intentioneaza sa faca upgrade la iPhone 6 in toamna acestui an, insa aici vorbim doar despre date preluate din SUA. Apple a vandut pana acum putin peste 300 de milioane de iPhone-uri in lumea intreaga si, teoretic, peste doua treimi dintre ele ar trebui sa fie in continuare active.