Esti dispus sa apelezi la un serviciu de buy back pentru a cumpara un iPhone sau o tableta iPad ?

21

  Lansarea iPhone 6 a motivat marile companii ce detin servicii de buy back sau trade-in sa lanseze o gama noua de oferte pentru utilizatorii tentati sa renunte la un iPhone vechi pentru a cumpara viitorul smartphone Apple. Desi preturile oferite pentru terminale vechi nu sunt grozave, doar 300$ pentru un iPhone 5S, comoditatea unora justifica in mintea lor ideea de a apela la un serviciu de buy back in ideea de a isi cumpara un terminal nou.

  In Romania preturile sunt similare la operatorii de telefonie mobila care au active servicii de buy back, iar in schimbul unui terminal lasat la ei primiti un voucher care poate fi utilizat pentru achizitionarea unui smartphone nou. Desi pe piata libera puteti obtine un pret mult mai bun pentru un iPhone sau o tableta iPad, in magazinul unui operator puteti scapa rapid de terminalul vostru mobil, chiar daca pierdeti bani la acest schimb.

  In aceasta idee, sunteti dispusi sa utilizati servicii de buy back pentru a cumpara un iPhone nou, fie el si iPhone 6, sau o tableta iPad noua ?