Roaming GRATUIT oferit in vacante de catre Paravion.ro si Vodafone

0

  Daca va ganditi sa plecati in vacanta in strainatate in perioada urmatoare, ei bine poate veti fi interesati de o nou campanie initiata de catre Paravion.ro si Vodafone Romania. In baza unui parteneriat incheiat intre cele doua companii romanesti, toti clientii Vodafone care vor cumpara un pachet de vacanta prin Paravion.ro in perioada august – septembrie 2014 vor beneficia GRATUIT de optiunea Roaming pe zi a operatorului.

  Conform promotiei, optiunea Roaming pe zi este oferita gratuit pe toata perioada vacantei persoanelor care achizitioneaza pachete de vacanta la pret integral prin Paravion.ro, asa ca poate ar fi bine sa va orientati spre ei daca sunteti abonati Vodafone.

Paravion.ro oferă roaming gratuit în destinațiile de vacanță preferate ale românilor, prin opțiunea „Roaming pe zi” de la Vodafone

București, 26 august 2014: Paravion.ro, primul operator de turism 100% online din România, în parteneriat cu Vodafone România, unul dintre cei mai importanți operatori telecom din țară, lansează, pentru perioada august-septembrie 2014, o campanie prin care oferă gratuit opțiunea „Roaming pe zi” abonaților Vodafone care achiziționează pachete de vacanță prin Paravion.ro, în  cele mai vizitate destinații de vacanță, din insulele grecești, Turcia și Spania.

Campania lansată de cele două companii se adresează tuturor clienților comuni Paravion.ro și Vodafone care achiziționează de pe Paravion.ro pachete de vacanță în destinații din Uniunea Europeană și Turcia, precum Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca sau Tenerife.

Potrivit regulamentului campaniei, aceștia trebuie să achiziționeze pachetele de vacanță complete pentru destinațiile menționate până la data de 30 septembrie, să fie clienți persoane fizice Vodafone și să dispună de abonamente compatibile cu opțiunea Roaming pe zi.

„Obiectivul nostru este să le oferim clienților vacanța perfectă, din momentul în care își aleg destinația, până la ultimul moment, al îmbarcării spre casă. Având în vedere că insulele grecești, Turcia și Spania se numără printre destinațiile de vacanță preferate ale românilor, ne-am gândit, alături de partenerul nostru Vodafone, să le facem vacanța mai ușoară, eliminând grija roaming-ului”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro.

Pentru a dispune integral de beneficiile campaniei, clienții Paravion.ro și Vodafone trebuie să achiziționeze un pachet turistic complet (bilet de avion charter, cazare şi alte servicii specifice pachetelor cu destinaţiile Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca, Tenerife) până la data de 30 septembrie de pe Paravion.ro, și să să activeze opţiunea de Roaming pe zi de la Vodafone pe perioada vacanței.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România şi oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienți, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.