Companiei Apple i se respinge din nou cererea de a interzice vanzarea unor produse Samsung in SUA

applevssamsung

  Compania Apple a cerut cu cateva luni de zile in urma unei instante americane sa interzica vanzarea unor produse Samsung in baza castigarii unui proces in luna mai a acestui an. In baza acestui proces companiei Apple ar trebui sa i se plateasca si despagubiri in valoare de aproximativ 200 de milioane de dolari, insa judecatorul care a prezidat acel caz a decis in cursul zilei de ieri ca victoria nu impune si o interdictie de vanzare pentru produsele Samsung pentru care s-a dovedit ca incalca brevete de inventie Apple.

Apple Inc. (AAPL) failed again to win a sales ban on Samsung Electronics Co. (005930)products found to infringe its smartphone patents, even after requesting what it described as a more limited prohibition. Apple tried to make its request more viable by targeting specific infringing features in nine Samsung devices, and by offering what it called a “sunset period” to give its Suwon, South Korea-based rival a chance to design around the features before any ban was enforced, according to a court filing.

  Desi compania Apple a cerut doar interzicerea vanzarii unui numar limitat de produse ale Samsung, judecatorul a decis ca trebuie sa le ofere intai coreenilor o perioada de timp pentru a inlatura tehnologiile copiate, abia apoi avand in plan sa interzica vanzarea acelor produse. Avand in vedere aceasta decizie, compania Apple nu are de ales decat sa astepte ca Samsung sa isi rezolve problemele sau sa nu o faca si abia apoi va putea cere interzicerea vanzarii respectivelor produse.