iWatch – cum a reusit Apple sa pastreze secretul unui produs inaintea unei lansari importante

iwatch c 3

  In cursul serii trecute am aflat ca pe data 9 septembrie compania Apple urmeaza sa prezinte iPhone 6 si iPhone 6L impreuna cu noul smartwatch iWatch, compania pregatindu-se pentru cea mai mare lansare de produse de pana acum. Desi despre iPhone 6 si iPhone 6L stim aproape tot, Apple a reusit sa pastreze secretul in jurul iWatch, astfel ca pana acum am aflat doar o serie informatii neconfirmate si nu am vazut vreo poza cu macar o componenta  viitorului produs.

  Am aflat ca iWatch ar trebui sa fie disponibil in multiple modele, ca el ar putea utiliza ecrane OLED curbate si ca el ar putea avea hardware similar cu cel al iPhone 4, insa informatiile importante se opresc aici. Majoritatea zvonurilor aparute in cursul ultimelor luni au indicat faptul ca iWatch urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului, insa in fata informatiilor aparute in cursul zilei de ieri, nu putem decat sa tragem concluzia ca viitorul produs Apple ar putea fi lansat dupa iPhone 6 si iPhone 6L.

  Avand in vedere lipsa de informatii privind iWatch, putem trage concluzia ca Apple a limitat extrem de mult accesul la procesul de dezvoltare al produsului si utilizeaza parteneri care stiu sa respecte regulile de securitate. Mai mult decat atat, exista posibilitatea ca iWatch sa nu fi intrat in productie, astfel ca angajatii chinezi n-au avut acces la componente pentru a le filma si asa Apple reuseste sa pastreze misterul in jurul unuia dintre cele mai interesante produse ale sale.

  iWatch va interactiona cu iPhone 6 si iPhone 6L, poate si cu alte iDevice-uri, va prelua date biometrice pentru a le afisa in aplicatia iOS 8 Health, insa mai departe e atat nu stim ce se va intampla.