Primul cablu Lightning reversibil pentru iDevice-uri este prezentat in detaliu (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=lSVg_rcb-WM&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta v-am spus ca Truffol a lansat primul cablu Lightning reversibil pentru iDevice-uri, acest produs fiind prezentat in detaliu in clipul video de mai sus. Desi cei de la Truffol nu sunt certificati de catre Apple in programul MFI pentru fabricarea de accesorii pentru iDevice-uri si produsele lor v-ar putea afecta terminalele in timpul incarcarii, macar avem ocazia de a vedea cum va functiona un cablu Lightning in momentul in care Apple il va lansa.

  Produsul Truffol pare sa utilizeze exact aceeasi tehnologie Apple pentru producerea acestui tip de cablu USB reversibil, el putand fi introdus in orice orientare intr-un port USB, dar si in portul Lightning al iDevice-urilor. Desi Truffol este primul producator de accesorii pentru iDevice-uri care face aceasta implementare, el nu va fi singurul, iar asta in conditiile in care Apple se pregateste sa lanseze un produs similar abia in cursul anului viitor. Cablul Lightning Truffol poate fi achizitionat la preturi incepand de la 10$.

Articolul precedentiPhone 6 si iWatch – NFC si chip enclava pentru plati mobile !
Articolul următorFacebook 14 update a fost lansat in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.