iPhone 6 Air – baterie de 2915 mAh prezentata in noi imagini

  Luna trecuta am vazut pentru prima oara bateria de 2915 mAh din imaginea de mai sus, ea urmand a fi implementata in iPhone 6 Air, sau iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch. Saptamana aceasta avem bateria prezentata din nou, ea fiind fabricata de catre compania Huizhou Desay pentru cei din Cupertino, specificatiile sale fiind identice cu cele pe care le-am putut vedea in saptamanile trecute cu ocazia aparitiei acelor imagini ale bateriei iPhone 6 Air.

  Conform marcajelor prezente pe ea, bateria are 2915 mAh si poate oferi 11.1 Whr la 4.35V, specificatiile fiind superioare celor bateriei implementate in iPhone 5S, dar si pe cele presupuse pentru bateria iPhone 6. Tot luna trecuta am aflat ca in iPhone 6 am putea ragasi o baterie de 1810 mAh ceruta de catre compania Apple de la partenerii sai asiatici, insa in ambele cazuri vorbim doar despre zvonuri si nimic 100% sigur.

  iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie de catre Apple si atunci va astept incepand cu 19:30 pentru a discuta tot ceea ce ne va arata compania.

5 COMENTARII

  1. eu am o cunostinta in china adica cumnatul meu , si de asta primavara imi povestea ca o sa lanseze iphone 6 air ! si iata ca ca zvonul este adevarat zoane !