Prima Pagina Apple iPhone 6 – zeci de mii de precomenzi in doar cateva ore...

iPhone 6 – zeci de mii de precomenzi in doar cateva ore la cel mai mare operator de telefonie mobila din lume

apple 9 septembrie

  iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie de catre compania Apple in cadrul unei conferinte, insa pana atunci avem precomenzi deschise pentru achizitie la cel mai mare operator de telefonie mobila de pe glob. Conform unei publicatii din China, operatorul de telefonie mobila a deschis o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6 in Beijing si in doar cateva ore a inregistrat peste 33.000 de precomenzi de la oameni interesati de viitorul terminal.

On Tuesday, a week before Apple Inc is set to unveil its next-generation smartphone, ChinaMobile Ltd – the world’s biggest telecom carrier by subscriber number – kicked off online preorders for the widely anticipated device. The program is available only in Beijing and, as of Tuesday evening, had attracted more than 33,000 orders.

 Fara a oferi detalii despre posibilele preturi sau posibila data de livrare, operatorul a inregistrat totusi peste 33.000 de precomenzi pentru iPhone 6, deci interesul pentru dispozitiv este enorm. Veti spune totusi ca vorbim despre o cifra mica pentru un operator cu peste 700 de milioane de clienti, dar sesiunea de precomenzi este disponibila numai in Beijing si fara vreun detaliu despre ceea ce vor plati oamenii pe dispozitive si cand le vor fi livrate.

  Acestea fiind spuse, voi ati fi dispusi sa precomandati iPhone 6 fara sa stiti cat va costa si cand va fi livrat? Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta Apple.

 • Romeo Mihociu

  Bineinteles.

 • Alex

  Da

 • Adrian

  Fiind vorba de precomenzi fara nici un fel de obligatii contractuale, operatorul nu face decat un studiu de piata, pentru a vedea interesul potentialilor clienti pt noul model ! Da, cifra este cam mica pentru portofoliul de clienti ai operatorului ! Oricine poate lansa o precomanda, fara a garanta ca-l si cumpara dupa lansare,!

 • Srb

  Precomanda inseamna un avans..si o rezervare

 • Florin

  Precomenzi ptr..iPhone 6 care model ?
  Ma gandesc ca cel de 4.7″ .

 • Probabil, nu prea exista detalii exacte despre ce s-a precomendat.

 • gianidiamond

  Îl vreau in mana pt.test prima data si dupa aceea platim:)