iPhone 6 ar putea fi promovat de catre U2, ar putea include cel mai recent album al trupei

  Cu aproximativ un deceniu in urma compania Apple a colaborat cu binecunoscuta trupa muzicala U2 pentru a lansa o versiune speciala a iPod care continea si un album al trupei, iar acum pentru iPhone 6 ar fi fost gandita o colaborare similara. Conform unor zvonuri aparute in ultima perioada, cei de la U2 au filmat recent un clip video in Dublin, Irlanda, pentru cel mai recent single al lor, care va fi lansat pe data de 9 septembrie, iar la filmari ar fi fost utilizat un terminal iPhone 6 al celor de la Apple.

  Desi toate sunt zvonuri, se pare ca Bono ar putea fi invitat pentru a participa la conferinta Apple, fie pentru a prezenta ceva pe scena, fie pentru a tine un concert dupa prezentarea terminalului, cea de-a doua situatie fiind mult mai probabila. Apple colaboreaza cu Bono pentru organizatia RED si a colaborat cu U2 in multiple ocazii pentru promovarea albumelor trupei in iTunes Store, asa ca nu ar fi greu de crezut ca ea ar putea fi prezenta la prezentarea iPhone 6.

  In ceea ce priveste includerea unui album U2 in aplicatia Music a iOS, eu raman sceptic si cred ca mai usor de crezut ar fi o posibila promotie care ne-ar permite sa descarcam gratuit albumul prin iTunes Music Store.

UPDATE: U2 neaga implicarea in lansarea iPhone 6 si posibila oferire a noului lor album cu viitorul smartphone Apple.