Prima Pagina Apple Vocea din spatele Windows Phone Cortana este utilizator al iPhone

Vocea din spatele Windows Phone Cortana este utilizator al iPhone

  Ieri v-am spus ca unul dintre prezentatorii Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge este utilizator obisnuit al iPhone, iar acum demonstram o MARE gafa facuta de catre cei de la MicrosoftJen Taylor este numele actritei care a dat voce personajului virtual Cortana in seria de jocuri Halo, iar cei de la Microsoft au apelat la ea inclusiv pentru Windows Phone Cortana, insa desi face reclame pentru un serviciu Microsoft, ea utilizeaza iPhone-ul celor de la Apple.

  In imaginea de mai sus vedeti o poza publicata de catre actrita luna trecuta, ea fiind incarcata folosind o aplicatie Twitter pentru iOS, asa ca lucrurile sunt cat se poate de clare. Foarte comic este faptul ca Microsoft a lansat recent un spot publicitar prin care ironiza Siri si iPhone-ul folosind Windows Phone Cortana, iar in realitate vocea din spatele asistentului virtual din Windows Phone este utilizatoare a iPhone.

 • Adrian

  Nu cred ca este o gafa ! Orice VIP foloseste mai multe telefoane ! Nu cred ca Jen Taylor este imaginea celor de la Microsoft, pt care a semnat un contract de exclusivitate !!!

 • @Adrian: E foarte penibil pentru ala care plateste o asemenea chestie. Gandeste-te ca pe tine te contracteaza Mercedes sa le promovezi masina si tu te plimbi cu BMW-ul prin oras. Cam asa sta treaba.

 • Adrian

  @zaone : De acord cu tine pt exemplul cu Mecedes ! Aici este vorba de un contract de imagine ! Dar sa facem diferenta intre imagine si voce : ceea ce se vede si ce nu ! Asta s-a dedus din ce a publicat Jen Taylor pe Twitter !

 • Femeia asta este imaginea Cortana, lumea stie ca ea e vocea din spatele asistentului virtual.

 • alexalexandru

  Ma întreb cand folosește Siri cum ii răspunde oare?:)))

 • Narcotiq

  Hi Siri! I am Cortana! :))