Prima Pagina Apple iPhone 6 Air – bateria de 2915 mAh apare in noi imagini...

iPhone 6 Air – bateria de 2915 mAh apare in noi imagini (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RJmhcZAYgmI&w=580&h=370]

  Pentru ca ne apropiem cu pasi atat de repezi de prezentarea iPhone 6 din 9 septembrie, iata ca astazi vedem din nou bateria de 2915 mAh a iPhone 6 Air, ea avand o capacitate neobisnuit de mare pentru un iPhone al Apple. Aceasta nu este prima si cu siguranta nu va fi ultima oara cand vedem aceasta baterie iPhone 6 Air prezentata in vreun clip video sau in imagini, iar in baza codurilor prezente pe ea, se pare ca ar fi fost comandata de catre Apple pentru implementare in propriile terminale.

  Desi probabil multi dintre voi se bucura sa vada ca Apple implementeaza o baterie atat de mare pentru terminalele, din pacate in iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar trebui sa vedem doar o baterie de 1810 mAh, marginal mai buna decat cea din iPhone 5S. Desi diferenta dintre cele doua baterii este foarte mare, nimeni nu stie daca in iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch vom avea o baterie de doar 1810 mAh si speranta este ca ea sa fie de o capacitate mult mai mare.

 • sunny2012

  Se pare ca va fi o diferenta majora intre terminale.

 • Marian

  Asa se spunea si despre iphone 5 fata de 4s. Nu acumulatorii sunt de vina ci softurile. Comparati doua telefonae cu acumulatori identici dar softuri diferite (Android vs OS) si va convingeti.

 • Strontiu

  Asta nu cred ca e baterie de iPhone. Scrie pe ea Huizhou. Cred ca e ceva jaf chinezesc. Nu cred ca Apple baga asemenea chinezisme in deviceuri.

 • bogdan

  apple introduce numai chinezisme premium…;) :))

 • @Strontiu: Acolo sunt facute si bateriile pentru iPhone 5S, in aceeasi fabrica.

 • amfetamin

  Cam șifonată bateria asta,cine stie unde l-o fi ascuns individul asta ca sa-l ciordeasca din fabrica…:-))