Apple imbunatateste sistemul de plati NFC din Apple Store inaintea lansarii iPhone 6

iPhone 6 NFC - iDevice.ro

  iPhone 6 cu NFC va permite efectuarea de plati mobile, iar Apple va prezenta totul pe 9 septembrie in cadrul unei conferinte transmisa IN DIRECT din Cupertino direct pe iDevice-urile noastre si nu numai. Inaintea acestei prezentari, compania Apple a inceput sa isi actualizeze iBeacon-urile si sistemele de plati NFC din Apple Store-uri, totul in ideea de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi iPhone 6 pentru plati mobile prin NFC chiar din momentul lansarii.

  Noile iBeacon-uri permit o localizare mult mai exacta a clientilor in Apple Store si folosind NFC ar putea permite inclusiv efectuarea mai rapida de plati mobile folosind iPhone 6 si noul sau sistem. Impreuna cu Apple si cei de la Disney fac un upgrade similar in propriile magazine saptamana aceasta, asa ca vorbim despre o noua dovada a faptului ca Apple se pregatese sa faca un pas important in industria platilor mobile prin NFC din momentul lansarii iPhone 6.

4 COMENTARII

  1. Acum m-am documentat , NFC-ul este nou pentru Apple ! Deja la noi in tara se pot face plati prin NFC inca de anul trecut din iulie !!!