Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane protejate de sticla de...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane protejate de sticla de safir conform Apple

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a sustinut ca ambele terminale au ecranele intarite pentru a fi mai rezistente la zgarieturi si la lovituri decat iPhone 5S. Desi nu s-a spus in mod clar ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane protejate de sticla de safir, ci doar Apple Watch, reprezentantii Apple Support confirma pentru un utilizator faptul ca ambele terminale au ecranele protejate intr-adevar de sticla de safir.

  Intr-o conversatie audio avuta cu Apple Supprt, se pare ca doi angajati ai companiei Apple confirma faptul ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor avea ecranele protejate de safir, supervizorii acestor angajati confirmand acelasi lucru. Apple nu mentioneaza in website-ul sau faptul ca ambele terminale au ecrane protejate de sticla de safir, asa ca daca ar fi vorba despre vreo greseala a angajatilor, vom afla cu siguranta in urmatoarele zile.

 • KlaudiNhO

  Ups …. cum se schimba macazul / oricum se vede ca ecranul este putin rotunjit la margini – deci o schimbare exista

 • KlaudiNhO

  Isi mai revine pretul actiunilor 😉

 • FILTER

  Abereaza cu gratie aia la suport, departamentul unde se angajeaza in general cei mai slabi oameni din companie probabil. Daca faceau ecran de 5.5 de safir scriau mare cat sala sa fie siguri ca vede toata lumea. Sa produci safir sintetic e inca foarte greu si la cate telefoane vinde Apple ar bloca piata probabil, pentru ca momentan e folosit doar la ceasuri si diverse piese electronice de mici dimensiuni.

 • LucianP

  Safir sau nu o sa se vanda … insa pentru cunoscatori e cam putin. 5S-ul pare mai atractiv ca niciodata. Camera aia iesita in afara, daca era la Samsung cred ca toti radeau si se minunau ce au avut in cap designerii. Eu unul stau si ma intreb ce a avut Jony in cap.

 • Alex H

  daca nici safir nu are e praf telu sa vedeti la anu samsung galaxy s 6 o sa rupa tot pacat ca nu suport androidul 🙁

 • mihai

  Nu inteleg de ce plange toata lumea ca are camera iesita in afara.ce procentaj din posesorii de iphone au si o husa/carcasa la tel?unul destul de mare.cu o husa camera aia nu o sa mai fie asa de urat reliefata.cred ca asta a fost si ideea.e doar parerea mea.

 • Lich991

  Stau si ma gândesc daca la anul in loc de 6S vor lansa 7 si va veni cu ceva revoluționar…. (E frumos sa visezi, niciodată nu se va întâmpla asta :)) )

 • Alex H

  asa mam gandit si eu dar nu prea cred ar fi prea frumos prea tare ,cu 6 neam facut de tot rahatul

 • unixes

  Pe pagina Apple , la specificatii tehnice, scrie ca ecranul este din sticla si arsenic.

 • real

  @filter
  “departamentul unde se angajeaza in general cei mai slabi oameni din companie”
  lucrezi cumva la hr apple si noi nu stim
  este asa usor sa stam in spatele pc si sa comentam
  eu zic sa asteptam si om vedea,chiar daca sansele sunt mici sa fie ecran de safir

 • Adrian

  Buna gluma celor de la Apple Support ! Sarcina trasata de sus : Fratilor, spuneti clientilor ca are si safir si tot ce vor ei, numai sa-l cumpere !!!