Prima Pagina aplicatii App Store si Google Play au cate 1.3 milioane de aplicatii fiecare

App Store si Google Play au cate 1.3 milioane de aplicatii fiecare

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch compania Apple a declarat ca App Store-ul sau este “casa” pentru 1.3 milioane de aplicatii trimise de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Cifra este cu 100.000 de aplicatii mai mare decat cea raportata cu trei luni in urma in cadrul WWDC 2014, deci pe parcursul verii Apple a publicat in magazin putin peste 33.000 de aplicatii in fiecare luna pana in prezent.

  Partea interesanta vine abia acum, deoarece App Store si Google Play au exact acelasi numar de aplicatii, cu o usoara variatie, magazinul celor de la Google ajungand in sfarsit creatia companiei Apple. Partea si mai interesanta va veni peste cateva luni cand Google Play va ajunge App Store-ul si in ceea ce priveste incasarile, numarul foarte mare de utilizatori Android ajutand Google sa creasca susbtantial in ultimii ani.

 • dany

  Cred ca este normal , la cate telefoane cu android sunt pe piața.
  Eu ma întreb cum de nu ia întrecut pana acum, având in vedere ca telefoanele cu Android au prețuri de pornire de la 100€

 • Sebastian

  Ce treaba are una cu alta? E vorba de numărul de app nu de cate terminale sunt.

 • dany

  Ma refeream la încasări, cred ca nu era greu sa-ti dai seama.

 • Codrin Popa

  Dupa parerea mea, pe AppStore sunt mult mai multe aplicatii folositoare decat cele de pe Google Play.

 • Strontiu

  Codrin, ambele store-uri au avantaje si dezavantaje. Avantajul App store este ca aici se publica aplicatiile primadata si acestea sunt cu un design mai atractiv. Avantajul Google play este aplicatii mai variate (torente, widgeturi).