iPhone 6 si iPhone 6 Plus – lansare in 17 tari noi in octombrie

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate pe 19 septembrie in 9 tari de pe glob, Apple Store-urile din acestea fiind pregatite pentru a initia sesiuni de precomenzi in cursul acestei nopti, sau in cursul diminetii de maine. Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt lansate pe 19 septembrie in respectivele 9 tari, compania Apple va permite efectuarea de precomenzi pentru terminale si in alte 17 tari incepand din data de 26 septembrie, insa nimeni nu stie cand urmeaza sa aiba loc lansarea oficiala in ele.

  Cele 17 tari in care Apple va initia sesiuni de precomenzi din 26 septembrie sunt : Austria Belgia, Elvetia, Danemarca, Finlanda, India,Irlanda, Italia, Luxembourg, Norvegia, Noua Zeelanda, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Taiwan si Turcia. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o lansare ce se intinde de la un capat la altul al globului si include unele dintre cele mai importante tari pentru compania Apple, in India lansarea fiind anuntata pentru 17 septembrie.

  Nu se stie daca lansarea din India va coincide cu lansarea din restul tarilor, insa operatorii locali de acolo preiau precomenzi cu lansare pentru aceasta data.