Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – lansare in 17 tari noi...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – lansare in 17 tari noi in octombrie

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate pe 19 septembrie in 9 tari de pe glob, Apple Store-urile din acestea fiind pregatite pentru a initia sesiuni de precomenzi in cursul acestei nopti, sau in cursul diminetii de maine. Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt lansate pe 19 septembrie in respectivele 9 tari, compania Apple va permite efectuarea de precomenzi pentru terminale si in alte 17 tari incepand din data de 26 septembrie, insa nimeni nu stie cand urmeaza sa aiba loc lansarea oficiala in ele.

  Cele 17 tari in care Apple va initia sesiuni de precomenzi din 26 septembrie sunt : Austria Belgia, Elvetia, Danemarca, Finlanda, India,Irlanda, Italia, Luxembourg, Norvegia, Noua Zeelanda, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Taiwan si Turcia. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o lansare ce se intinde de la un capat la altul al globului si include unele dintre cele mai importante tari pentru compania Apple, in India lansarea fiind anuntata pentru 17 septembrie.

  Nu se stie daca lansarea din India va coincide cu lansarea din restul tarilor, insa operatorii locali de acolo preiau precomenzi cu lansare pentru aceasta data.

 • lucian

  Cand vin in romania?

 • @lucian: Prin noiembrie :)))

 • ac darius

  Sau de Crăciun 🙂

 • Adrian

  @zaone : Pe 26 se lanseaza in Elvetia, pretul este 759 CHF ( aprox 2800 ron )! Pret bun, nu ? Am un prieten bun care liucreaza acolo si mi-l cumpara ! Stii daca va fi compatibil cu reteaua 4G de la noi ?
  Multumesc

 • Am impresia ca eu am scris articolul asta degeaba, asa-i? Si pe ala cu compatibilitatea 4G.

 • Adrian

  @zaone : Scuze, am rasfoit si l-am gasit ! Da, e ok, merge ‘ dar pretul cum ti se pare ?

 • Razvan

  In 2012, imi amintesc ca facusem precomanda pentru iPhone 5, mi-a fost livrat in data de 2 noiembrie.

  Sa vedem cat de repede se misca acum si sa vedem cat de mare va fi stocul, vorbesc aici despre iPhone 6 Plus care sigur se va vinde precum painea calda.