iPhone 6 si iPhone 6 Plus – primele sute de mii de unitati au fost livrate in SUA pentru o suma impresionanta

  La doar cateva zile dupa prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus primele cutii de transport cu unitatile fabricate in China au fost livrate deja catre centrele de distributie ale companiei Apple. Chicago este orasul in care au aterizat primele avioane cu primele terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus ce urmeaza sa ajunga in Apple Store-urile din intreaga SUA, alte transporturi urmand a ajunge pe taram american, si nu numai, in urmatoarele saptamani.

  Aproape 100 de tone de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost livrate deja catre centrele de distributie ale Apple in doua transporturi pe 6 septembrie si 10 septembrie, ele urmand a fi distribuite catre centrele regionale Apple de pe continentul american. Calculand greutatea totala a celor doua transporturi, se pare ca Apple ar fi livrat 720.000 de terminale iPhone 6 sau 540.000 de terminale iPhone 6 Plus, insa probabil vorbim de sute de mii de unitati ale ambelor versiuni.

  Apple a platit nu mai putin de 32 de milioane de dolari, sau 200 de milioane de yuan, pentru a transporta toate terminalele doar in SUA, compania fortand transportatorii sa anuleze comenzile competitorilor sai pentru a aduce aceste dispozitive in SUA.