Apple ofera acces la iCloud Drive prin intermediul iCloud.com

  iCloud Drive este un nou sistem implementat de catre compania Apple pentru iCloud.com, el fiind practic un sistem de cloud storage similar Dropbox sau Google Drive. Pentru a ne permite sa incarcam efectiv fisiere in iCloud Drive, dar si pentru a le administra pe cele existente, compania Apple a lansat in interfata iCloud.com o aplicatie web dedicata care ne ofera aceste facilitati, dar si altele cateva extrem de importante.

  Accesand iCloud.com si logandu-va cu Apple ID-ul vostru veti putea incarca fisiere in iCloud Drive, care vor fi disponibile pentru utilizare incepand cu lansarea oficiala a iOS 8 pe toate iDevice/Mac-urile conectate la acelasi ID. Separat, aplicatia iCloud Drive ne ofera si posibilitatea de a vedea ce iDevice-uri sunt conectate la conturile noastre pentru a ne asigura ca nu exista accesari neautorizate pe fisierele disponibile acolo.

  Pentru iCloud Drive compania Apple a lansat si noi abonamente cu spatiu de stocare suplimentar mai ieftin, iar detalii despre ele gasiti aici.