Apple Watch vs Android Wear – comparatie privind interfata de utilizator

  Apple nu a oferit foarte multe detalii privind iOS-ul gandit special pentru Apple Watch, dar ne-a arata totusi o multitudine de imagini cu interfata viitorului sau smartwatch, care va ajunge in 2015 pe piata. Principalul sistem de operare competitor pentru Apple Watch este, desigur, Android Wear-ul celor de la Google, iar in acest articol aveti prezentata o comparatie intre interfata de utilizator pentru iOS-ul din produsul Apple si Android-ul gandit de catre compania Google.

  Avand in vedere ca gusturile fiecarui utilizator sunt diferite, ramane ca fiecare in parte sa decida care dintre cele doua design-uri gandite pentru smartwatch-uri este potrivit pentru el, diferenta principala fiind data de forma in care sunt prezentate imaginile in ele.

10 COMENTARII

  1. Din punct de vedere al designului nu sunt comparabile, unul este in pur stil simplist google altul in design pur apple. Mere cu pere chiar daca sunt ambele fructe, nu se compara! Cel putin nu acest caz! Apple e net superior…

  2. Daca la ios interfata arata indiscutabil mai bine ca android sau windows phone, aici nu prea pot spune ca m-a impresionat ceasul asta.. Din pozele de sus si cele de pe internet, cred ca as alege motorola 360.

  3. Daca ceasul ar fi fost rotund, l-as fi cumparat cat de repede as fi putut. Mi se pare foarte elegant design-ul rotund. Moto 360 ma tenteaza foarte mult, insa am vazut un review si are un oarecare lag. In plus, portiunea mica de jos care taie cercul ma cam deranjeaza.