iPhone 6 – noul iPhone 5C si ce il deosebeste de iPhone 6 Plus

  Anul trecut compania Apple initia un experiment in randul clientilor sai, lansand iPhone 5C, primul iPhone cu o carcasa din plastic stident colorata, terminalul neavand succesul dorit de catre compania americana. Avand in vedere ca experimentul a esuat anul trecut, cred ca anul acesta Apple a privit lucrurile putin diferit intelegand ca utilizatorilor trebuie sa le ofere iluzia de terminal premium, altfel risca sa-i piarda, asa cum s-a intamplat in cursul anului trecut.

  In aceasta idee, compania americana a decis sa lanseze iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu acelasi design “premium”, diferentiind cele doua terminale prin dimensiunea ecranelor, dar si alte cateva specificatii tehnice. Desi la o prima vedere diferentele tehnice sau hardware nu par chiar atat de importante, realitatea este ca Apple ofera pentru iPhone 6 Plus un adevarat upgrade fata de iPhone 5S, in timp ce iPhone 6 este in realitate un fel de iPhone 5SS, dar cu o denumire mai pompoasa.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – ce diferente au?

  Pentru mine bateria mai mare si rezolutia mai buna sunt cele mai bune argumente pentru a cumpara iPhone 6 Plus, dar ramane problema ecranului foarte mare care face utilizarea extrem de grea, in aproape orice conditii. Chiar si asa, raman la parerea ca iPhone 6 Plus este adevaratul upgrade pentru linia de iPhone-uri, in timp ce iPhone 6 este o piesa intermediara care il acompaniaza si ofera doar o optiune pentru cei care nu sunt inca pregatiti sa faca o schimbare dramatica.

  Voi ce parere aveti?