Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – implementarea unor panouri din sticla...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – implementarea unor panouri din sticla de safir ar fi amanat lansarea cu multiple saptamani

iPhone 6 panou frontal carcasa argintie - iDevice.ro

  Multiplele zvonuri aparute inaintea evenimentului de prezentarea a iPhone 6 si iPhone 6 Plus au indicat faptul ca Apple va proteja ecranele terminalelor folosind panouri din sticla de safir, insa in final doar Apple Watch va avea acest lucru. Avand in vedere ca terminalele nu au acest tip de panou de protectie, unii s-au intrebat ce a determinat Apple sa renunte la implementarea lor si acum aflam ca problema a stat in procesul de productie al acestor panouri.

The issue that emerged is that the finishers were still having trouble creating the sapphire edges and yields were only at 25% or less. I am under the impression that GT’s management knew about this last minute shift away from sapphire screens prior to the August 5th conference call and it may have resulted in lower guidance for 2014 by $100m.

  Desi compania partenera Apple care produce panouri din safir a livrat catre partenerii asiatici materialul pentru fabricarea panourilor frontale pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, acestia din urma nu au putut produce suficient de multe suficient de repede. Avand in vedere aparitia acestor probleme, Apple a decis sa redirectioneze toate componentele din sticla de safir catre productia ecranelor Apple Watch, asta pana anul viitor, cand probabil va decide sa foloseasca materialul in urmatoarele iPhone-uri.

  Pentru ca Apple sa fi implementat panouri de protectie din sticla de safir pentru ecranele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, lansarea celor doua terminale ar fi trebuit amanata cu cateva saptamani de zile, lucru pe care Apple nu il putea face.

 • Iulia

  Primul zvon pt 6s? Incepe nebunia :))

 • Neah, nicio treaba.

 • gianidiamond

  6s 100%

 • mih

  pai cineva zicea ca au safir, ca au confirmat cei de la suport… cum este?

 • Nu este.

 • Alex H

  eu nu prea cred ca la anul va exista iphobe 6s si as prefera sa fie 7 oricum urmatorul sigur va avea o tehnologie mai avansata o camera mai buna sticla de safir si multe altele dar sa treci de la un 5s la 6 nu se merita doar pentru design ma cam framanta ca am asteptat de mult si acum nu stiu sa il cumpar sau nu ….

 • Cms

  Ce balarie! Sunt curios zaone daca in calitate de admin ai idee cam ce numar de articole au fost postate pe idevice anul asta cu privire la cum iphone 6 va avea safir, cum ca au facut o fabrica dedicata etc etc. Nu cred ca un pas tehnologic asa de important ar fi decis de amanarea cu cateva saptamani a unei lansari. Asta e un proces care dureaza, respectiv proiectare, implementare, productie, asa ca apple stia de mult ca nu va introduce ecranele cu safir, motivul prezentat in articol fiind doar ceva praf in ochii fanilor care se pare ca accepta orice doar pentru a avea un iphone. Pana la urma iphone 6 e mult sub asteptari si sub ce se vroia a fi un produs nou al apple, dar asta nu ii va impiedica pe fani sa il cumpere masiv desi e o mediocritate. Mai am de asteptat pana testez la propriu unul, dar dpdv tehnologic si design e un telefon sub 400€. Doar ios poate sa il mai tina pe linie cu alte device-uri… Dar deh, are marul pe el, vb multor fani 🙂