Versiuni viitoare ale Apple Watch ar putea veni cu o serie de senzori noi

  Apple Watch este primul smartwatch dezvoltat de catre compania Apple, fiind si primul produs dezvoltat in totalitate din ideile lui Tim Cook, el urmand a contine o varietate de senzor pentru monitorizarea de informatii biometrice si nu numai. Desi unii si-ar dori, poate, mai multi senzori implementati in aceasta versiune a Apple Watch, se pare ca abia versiuni viitoare ale produsului i-ar putea include, cel putin daca ne bazam pe informatiile unor angajati ai companiei.

Two people familiar with Apple’s plans told Reuters the company is planning to unveil richer health features and additional sensors in later versions, the first iteration not hitting the market until early 2015. 

  Desi produsul inca nu a fost lansat oficial pe piata, unii doctori sustin ca el nu poate indeplini adevarate functii de monitorizare a starii de sanatate si ca si-ar dori ceva mai multe informatii preluate prin produs. Desigur ca Apple nu va putea multumi toti utilizatorii cu acest produs si desigur ca strategia sa de dezvoltare pentru anii urmatori include lansarea unor modele noi ale Apple Watch, probabil anual, fiecar eurmand a avea functii din ce in ce mai bune.

1 COMENTARIU