Prima Pagina Apple Apple Watch – doua dimensiuni pentru carcasa pentru barbati si femei

Apple Watch – doua dimensiuni pentru carcasa pentru barbati si femei

  Apple Watch va fi disponibil pe piata la inceputul anului 2015 in trei versiuni: Apple Watch, Apple Watch Edition si Apple Watch Sport, iar pentru fiecare model compania Apple comercializeaza carcase de dimensiuni diferite. Mai exact, Apple a pregatit o carcasa de 38 mm pentru femei si una de 42 mm pentru barbati, clientii putand alege modelul preferat chiar in momentul achizitiei, Apple Edition fiind singurul care impune anumite restrictii din acest punct de vedere.

Apple Watch comes in three distinct collections—Apple Watch, Apple Watch Sport and Apple Watch Edition—available in two different sizes, 38 mm and 42 mm.

  Desi diferenta pare mica privind strict cifrele, la mana unui utilizator cele doua ceasuri vor arata diferit in functie de dimensiune, mai ales la mana unei femei, Apple gandind totul in detaliu, asa cum face de obicei. Desi Apple Watch va fi disponibil in versiuni de dimensiuni diferite, deocamdata nu se stie daca dimensiunea va afecta si pretul de vanzare al produsului Apple, dar toate aceste detalii ne vor fi dezvaluite la inceputul anului viitor, dupa lansarea sa oficiala.

 • Srb

  Dimensiunile mai mult sunt facute pentru genul de incheietura pe care o ai…sunt multi barbati cu incheietura subtire la fel cum sunt si femei cu inheietura mai mare.
  Cumva mai mult se diferentiaza bratarile impreuna cu combinatia de culori sau model

 • mihai

  N-a zis nimeni ca cel de 38 mm e pentru femei, iar cel de 42 pt barbati. De exemplu eu am incheietura mai subtire si din video-urile hands-on de la prezentare deduc ca cel de 42 ar arata pe mana mea ca un cartof. Probabil ca tocmai de-aia o sa mi-l iau pe cel de 38.

 • mihai

  De regula, acelasi model de ceas dar de dimensiuni diferite este facut pentru a se adresa celor doua sexe ( sau minoritatilor sexuale 😉

 • mihai

  Asa am dedus si eu. De exemplu rose gold cu bratara crem mi se pare ca are ca tinta mai degraba femeile. Pe de alta parte rose gold cu bratara alba e disponibil pe ambele dimensiuni, desi si combinatia asta de culori mi se pare mai degraba feminina.
  Alte combinatii mi se pare ca merg si si, cum ar fi marea majoritate a celor sport, iar altele par sa fie mai degraba masculine.

  Cum zici si tu, cred ca elementul care face distinctia feminin/masculin e mai degraba combinatia de carcasa cu bratara decat dimensiunea.