Apple Watch – doua dimensiuni pentru carcasa pentru barbati si femei

  Apple Watch va fi disponibil pe piata la inceputul anului 2015 in trei versiuni: Apple Watch, Apple Watch Edition si Apple Watch Sport, iar pentru fiecare model compania Apple comercializeaza carcase de dimensiuni diferite. Mai exact, Apple a pregatit o carcasa de 38 mm pentru femei si una de 42 mm pentru barbati, clientii putand alege modelul preferat chiar in momentul achizitiei, Apple Edition fiind singurul care impune anumite restrictii din acest punct de vedere.

Apple Watch comes in three distinct collections—Apple Watch, Apple Watch Sport and Apple Watch Edition—available in two different sizes, 38 mm and 42 mm.

  Desi diferenta pare mica privind strict cifrele, la mana unui utilizator cele doua ceasuri vor arata diferit in functie de dimensiune, mai ales la mana unei femei, Apple gandind totul in detaliu, asa cum face de obicei. Desi Apple Watch va fi disponibil in versiuni de dimensiuni diferite, deocamdata nu se stie daca dimensiunea va afecta si pretul de vanzare al produsului Apple, dar toate aceste detalii ne vor fi dezvaluite la inceputul anului viitor, dupa lansarea sa oficiala.