Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus utilizeaza codec-ul video H.265 pentru apeluri...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus utilizeaza codec-ul video H.265 pentru apeluri FaceTime HD

iphone 8 precomanda emag banner

  Pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a implementat o noua camera frontala FaceTime HD care are un senzor mai bun, deci este capabila sa inregistreze imagini de o calitate superioara. Pentru a avea parte de apeluri cat mai bune in cadrul apelurilor FaceTime HD, compania Apple a ales sa foloseasca si codec-ul video H.265, ea confirmand intr-o pagina dedicata FaceTime implementarea sa in iOS 8.

  H.265, cunoscut si sub denumirea de High Efficiency Video Coding (HEVC), este succesorul H.264 suportat deja de o multitudine de produse Apple, iar in baza sa ar trebui sa avem parte de o experienta complet imbunatatita pentru efectuarea de apleuri FaceTime. Partea cea mai buna a implementarii acestui standard sta in faptul ca el ofera aceeasi calitate video precum predecesorul sau, dar la un bit rate injumatatit, deci traficul consumat va fi mult mai mic.

iphone 8 precomanda emag romania

  In aceasta idee un apel FaceTime HD ar trebui sa consume mai putin de 5 – 10 MB, in functie de conexiune, dar ramane sa vede totul cand iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi efectiv disponibile pentru achizitie.

emag revolutia preturilor articole
 • egrimisu

  intéressant, m-am jucat putin cu codecul, pot spune ca oferă ceva in plus la Rezoluții foarte mari, cât despre Rezoluții de FaceTime, poate folosește mai puțin CPU-ul

 • amfetamin

  E din soft sau din hardware? Daca îmi instalez pe 5S iOS 8,o sa am si eu? Întreb pt ca nu stiu…

 • FLxN

  Un consum de “5-10 MB pe apel”

 • FLxN

  Un consum de 5-10 MB pe apel mu are nici o relevantă fără o unitate de timp 🙁

 • FLxN

  Un consum de 5-10 MB pe apel nu are nicio relevantă dacă nu e raportat la o unitate de timp.

 • @FLxN: E pe minut raportarea.