iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 16 milioane de terminale precomandate de catre utilizatori

  Apple si AT&T au anuntat saptamana trecuta ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au inregistrat un record de precomenzi in prima zi de disponibilitate, fara a oferi insa detalii privind numarul de terminale comandate efectiv. Chiar daca Apple si partenerii sai nu ofera detalii, ei bine iata ca publicatii din China le ofera si conform lor, 16 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi fost precomandate de la Apple si partenerii sai din cele 9 tari in care dispozitivele vor fi vandute incepand de vineri.

IDG (Sun Real) September 15, today there is news that, iPhone 6 and iPhone 6 Plus on the first day booking volume reached 16 million units, while Apple did not disclose specific figures.

  Anul trecut 9 milioane de terminale iPhone 5S si iPhone 5C au fot cumparate in primul weekend de vanzari, iar acum vorbim despre 16 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus precomandate in 9 tari, fara a include China? Ca sa fiu sincer, cifra mi se pare a fi extrem de exagerata, insa mai avem de asteptat o saptamana de zile pana cand Apple va dezvalui cate terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus a vandut in weekend-ul lansarii.

9 COMENTARII

  1. Le vand , sau ti le dau tie le vrei?:) ar fi interesant cine isi cumpara tel nou sa-l doneze pe cel vechi la cei care nu au bani sa-si cumpere! ar fi chiar interesant!

  2. @Sparky m-ar interesa un 5S, ai de donat? 🙂
    In doar cateva zile piata SH s-a imbogatit cu cateva milioane de iPhone-uri si altele. Sunt curios ce preturi vor fi la 5S acum …

  3. Lucian-E simplu:le dau la buy back.Si ,,afara” au preturi bune pt abonamente pe 2 ani,asa ca posesorii de ip4,4s si 5 pot face un upgrade,fiindca au terminat perioada contractuala,iar ios8 va functiona mai bine pe ip5s,6;in plus cei care-si doreau neaparat ecrane mari ,au acum si oferta Apple