Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate in 20 de...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate in 20 de tari pe 26 septembrie

  Anuntand astazi ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au inregistrat 4 milioane de precomenzi in cele 9 tari in ale caror magazine sunt disponibile, cei din Cupertino au anuntat si extinderea disponibilitatii in inca 20 de tari. Incepand din 26 septembrie iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi disponibile in Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Insula Man, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Portugalia, Qatar, Rusia, Arabia Saudita, Spania, Suedia, Elvetia, Taiwan, Turcia si Emiratele Arabe Unite.

  Preturile pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in aceste 20 de tari sunt disponibile de o saptamana de zile in Apple Store-urile dedicate lor, iar probabil pe 19 septembrie Apple va deschide inclusiv o sesiune de precomenzi. Avand in vedere numarul foarte mare de terminale precomandate deja, exista totusi posibilitatea ca in Apple Store livrarile sa fie facute de la bun inceput in 7 – 10 zile lucratoare, sau mai mult, asa cum s-a intamplat in nii trecuti.

 • Alex

  Sa inteleg ca in insula Man sunt mai bune vanzariile ca in Romania ? 🙂

 • Paiu

  Aici nu stiu daca mai sta neaaparat in vanzari.Ei pot foarte simplu sa vada cate terminale iphone sunt activate si folosite zi de zi in Romania.Si presupun ca sunt intr-un numar foarte mare.Cred ca vor mai trece foarte multi ani pana vom fi si noi bagati printre primele valuri de lansari si cu magazin oficiale in tara.Asta este nu ne-am nascut in locul potrivit!

 • Tenou

  Nici in tarile din primul val nu e situatia roz. Tocmai ce mi-a trecut comanda un iphone 6 de 64 de pe orange.fr la abonament nou din in pregatire la fara stock.

 • Alex H

  ma scuzati vreau sa cer o parere inafara de acest subiect : vreau sa imi cumpar un apple macbook si am la dispozitie de ales dintre : ecran 13- intel core i5 – 2.6 ghz 1.350 € iar celalte 2 …. ecran 15.4 – intel core i7 – 2.0 Gh 1.650€ …. si ecran 13 – i5 2.8 ghz 1.672€ si eu lucrez cu photoshop diferite programe de editat clipuri si poze mie imi pkace cum suna cel de 2.8 ghz dar e nasol ca are i 5 …… imi cer scz de acest medaj si va rog daca puteti sa ma ajutati care stie .. va multumesc !!!

 • Marian

  @Paiu,activate dar cumparate de unde?Romanul se descurca…

 • bogdan

  mie imi apare ca o sa vina intre 5-8 octombrie…:))) asa ca de pe 19 pana pr 8 sunt ceva zile… in store din germania…

 • Alin

  20 de tari???

 • Jules

  22 de tari

 • Available in More Than 20 Additional Countries on Friday, September 26 asa incepe comunicatul Apple.

 • CODE4POWER

  Pentru cei care stiu si sunt informati!
  Din experinta modelelor precedente, cam cati Romani au stat la coada, sau na… cum le place celor de la Apple “In fata magazinului cu cateva zile inainte de lansare”? Eu cred ca asta conteaza. Nu degeaba Apple au dat premiu pentru cei care stau in fata magazinului inainte de lansare. Ei contabilizeaza cate iPhone-uri sau cumparat din magazine din Romania! Nu cate iPhone-uri sunt active in Romania. Ei poate pun si cate aplicatii, cate melodii se vand de pe site-ul online din Romania… clar ca fac un studio de piata, si cred ca noi deocamdata nu ne-am calificat la partea “Oficiala”.

 • @CODE4POWER: La noi nu se sta la coada pentru ca sunt stocurile atat de mici incat magazinele operatorilor primesc 1/2/3/5 bucati per magazin, deci pentru ce sa stai la coada? La noi se vand prin comenzi online/rezervari toate terminalele. La fiecare lansare a iPhone organizata de operatori s-au dus multi oameni, la 12 noaptea, ca sa cumpere produse.

 • relu

  in romania cu siguranta se vand un numar mult mai mare decat in unele tari dar si asa tot suntem codasi.lasa ca,cumpara turci mai multe decat noi.

 • @relu: Stii care e treaba? Sunt unele tari in care vin oameni din cele care nu au iPhone si cumpara, cum sunt Germania, Franta, Marea Britanie, etc. Acolo vanzarile foarte mari nu sunt date doar de localnici.

 • Bogdan

  Tocmai mau sunat cei de la EE (UK) ca maine la 8 pot sa merg sa il iau. Ca sa fie si o comparatie de pret am optat pentru un abonament “unlimited minutes and unlimited texts and 2 Gb off data” care are un cost lunar de 35£ si un pret la telefon de 150£ ceia ce nu e rau deloc. Se putea achiziționa la 50£ telefonul dar costa abonamentul 55 de lire pe 2 ani si nu merita.

  Am optat pt 6 simplu pentru ca vin dupa un an de note 3 si desi am mainele destul de mari sutin ca tot ce e mai mare de 5 nu poate fi folosit cu usurinta cu o singura mana. Mai ales in masina la volan e practic imposibil sa fii atent si la trafic si sa folosesti si telefonul. Sper ca 4,7 sa se simta bine in mana si sa il pot folosi cu usurinta cu o mana.