Un pilot inregistreaza cala avionului cu care transporta iPhone 6 si iPhone 6 Plus catre centrele de distributie ale Apple

  Compania Apple ne-a spus astazi ca a vandut 4 milioane de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus in doar o zi de precomenzi, iar daca asta nu va spune cat de popular este dispozitivul, atunci poate imaginea de mai sus o va face. Acolo puteti vedea pilotul unei curse aeriene care transporta terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus catre compania Apple, el considerand ca ar fi interesant sa-si faca popular chipul pe internet cu o asemenea imagine.

  Pilotul din imagine sustine ca a transportat aproape 200.000 de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus din China catre Alaska, inainte ca ele sa fie distribuite catre unul dintre centrele americane ale Apple, acesta fiind pozitionat in Chicago. Separat de pilotul care prezinta cu mandrie incarcatura pe care a transportat-o dintr-un colt in altul al globului, putem vedea si alte imagini inregistrate in avioane care au parasit China cu sute de mii de terminale.

  Avand in vedere numarul foarte mare de unitati precomandate, este clar ca multiple transporturi de acest gen vor mai ajunge la Apple in perioada urmatoare.