Prima Pagina Apple Un pilot inregistreaza cala avionului cu care transporta iPhone 6 si iPhone...

Un pilot inregistreaza cala avionului cu care transporta iPhone 6 si iPhone 6 Plus catre centrele de distributie ale Apple

  Compania Apple ne-a spus astazi ca a vandut 4 milioane de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus in doar o zi de precomenzi, iar daca asta nu va spune cat de popular este dispozitivul, atunci poate imaginea de mai sus o va face. Acolo puteti vedea pilotul unei curse aeriene care transporta terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus catre compania Apple, el considerand ca ar fi interesant sa-si faca popular chipul pe internet cu o asemenea imagine.

  Pilotul din imagine sustine ca a transportat aproape 200.000 de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus din China catre Alaska, inainte ca ele sa fie distribuite catre unul dintre centrele americane ale Apple, acesta fiind pozitionat in Chicago. Separat de pilotul care prezinta cu mandrie incarcatura pe care a transportat-o dintr-un colt in altul al globului, putem vedea si alte imagini inregistrate in avioane care au parasit China cu sute de mii de terminale.

  Avand in vedere numarul foarte mare de unitati precomandate, este clar ca multiple transporturi de acest gen vor mai ajunge la Apple in perioada urmatoare.

 • Gabi

  Sper sa se prabuseaca la mine in curte

 • ALL

  Pilotul asta ne tenteaza sa-i deturnam avionul 🙂

 • Bogdan

  Gabi, sa ma chemi sa te ajut sa faci curatenie!

 • JohnnyD

  Mă bag si eu la curatenie :))

 • Alex H

  ar fi o minune doamne sa cada asa ceva sau sa le arunce cu parasuta numai vise … :)))

 • AllexChyu

  Daca pica unu din ala sar toate suruburile din iphone

 • cezar

  Nu se vede nicaieri ca erau terminale apple in avionul respectiv. Putea fi plin cu orice.