iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 4 milioane de unități vândute de către Apple in doar o zi!

In cursul zilei de vineri compania Apple a anunțat ca un număr record de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate prin magazinele sale si cele ale partenerilor direcți. Deși atunci nu a dezvăluit numărul total de unități vândute, astăzi compania americană a publicat un comunicat de presa prin care anunța faptul ca 4 milioane de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate de către clienți.

Apple® today announced a record number of first day pre-orders of iPhone® 6 and iPhone 6 Plus, the biggest advancements in iPhone history, with over four million in the first 24 hours. Demand for the new iPhones exceeds the initial pre-order supply and while a significant amount will be delivered to customers beginning on Friday and throughout September, many iPhone pre-orders are scheduled to be delivered in October.

Vorbim despre un record absolut pentru Apple si despre o cifra de o i care reprezintă aproape jumătate din vânzarile primului weekend de disponibilitate pentru iPhone 5S si iPhone 5C. In aceste condiții de ne putem aștepta ca vânzarile înregistrate in primul weekend de catre ambele terminale sa depășească 10 milioane de unitati.