iOS 8 – cand va fi lansat ?

  Stim cu totii ca LANSAREA iOS 8 va avea loc pe data de 17 septembrie, compania Apple confirmand totul in cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch, care a avut loc martea trecuta. Stim ziua in care va fi lansat iOS 8, dar care va fi ora? Apple nu a anuntat vreo ora incepand cu care va face iOS 8 disponibil pentru instalare, insa in baza modului in care s-au desfasurat lucrurile anul trecut, putem ghici ce se va intampla anul acesta.

iOS 8 – ORA LANSARE

 

  iOS 8 va fi lansat intre orele 19:00 si 20:00, cu accent mai mare pe ora 20:00, peste 90% dintre update-urile pentru iOS fiind lansate la aceasta ora, cea la care Apple isi organizeaza si conferintele. De la aceasta regula compania Apple s-a abatut in doar cateva ocazii si a lansat update-urile pentru iOS chiar si la ora 19:00, insa e putin probabil sa faca acest lucru, dar indiferent de ora la care va fi disponibil iOS 8, voi veti avea cu ajutorul iDevice.ro.

  In aceasta idee va recomand sa instalati si aplicatia iDevice.ro pentru a fi notificati in legatura cu LANSAREA iOS 8, dar si a tuturor noutatilor aduse pentru noi.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb