iPhone 6 Plus – cantitatea de RAM confirmata de o prima imagine

  In ziua prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus un benchmark publicat pe internet confirma faptul ca primul terminal are 1 GB RAM si un procesor tactat la 1.4 GHz, cu 100 MHz mai mult decat iPhone 5S. Desi s-a speculat ca iPhone 6 Plus are 2 GB RAM, o imagine publicata stazi ar trebui sa sugereze faptul ca terminalul cu ecran de 5.5 inch are in realitate tot 1 GB RAM, exact precum iPhone 6, care este echipat cu acelasi chip A8.

  Imaginea vine de la un asiatic, care a obtinut probabil iPhone 6 Plus de la un partener al companiei, insa desigur ca informatiile sale nu pot fi deocamdata confirmate, avand in vedere ca nici screenshot-ul nu are rezolutia corespunzatoare cu cea a ecranului noului iPhone. Chiar si asa, era greu de crezut ca Apple va implementa mai mult de 1 GB RAM in iPhone 6 Plus si, in opinia mea, noul produs nu va avea mai mul RAM, indiferent de veridicitatea acestei imagini.

  Avand in vedere ca atat iPad Air, cat si iPad Mini cu Ecran Retina au chip-uri A7 cu 1 GB RAM, desi au rezolutii mult mai mari decat iPhone 6 Plus, alegerea pastrarii cantitatii de RAM pentru acest terminal pare cat se poate de logica.